Úvod

Velikonoce jsou svátky chutného jídla a dobré nálady

Velikonoce jsou svátky, které někdo oslavuje s nadšením, jiní je dodržují tak nějak ze zvyku. Určitě se ale shodneme na tom, že se k nim pojí celá řada zvyků a tradic – zatímco některé z nich postupem let zanikly, jiné se dodržují i v současné době. Co třeba takový Boží hod velikonoční, který je příslibem chutného jídla, pod kterým se stoly doslova prohýbají? Tomuto dni by jen málokdo dokázal odolat!


K Velikonocům neodmyslitelně patří pečený beránek, který nesmí chybět na velikonoční tabuli. Mezi další dobroty pojící se k tomuto dni patří mazanec s rozinkami, křupavá skopová či jehněčí pečeně, nádivka ochucená medvědím česnekem, kopřivami nebo doplněna o houby. Tohle všechno a jistě i mnoho dalšího k Velikonocům patří a možná se ani vy těchto lahůdek již nemůžete dočkat.

Neostýchejte se naplnit si bříška!

V dnešní době s největší pravděpodobností nikdo nedodržuje typický čtyřicetidenní půst, který předchází Božímu hodu velikonočnímu. I přesto se ale v tento den nemusíte ostýchat a s klidným svědomím si pochutnejte na všem, co je pro tyto svátky typické. A pakliže očekáváte koledníky, kteří od časného rána obchází domovy svých známých i neznámých, buďte připraveni nabídnout něco chutného k zakousnutí i jim. Vždyť si na své cestě za koledou zaslouží nějakou tu odměnu, co říkáte?

velikonocni peceni

Abyste byli na tento den patřičně připraveni, neponechávejte nic náhodě a raději se připravte s předstihem. Být o krok napřed se teď totiž vyplatí! Proč? Nyní totiž můžete skloubit příjemné s užitečným a díky speciální akci se značkou MORA můžete při koupi jakékoli vestavné trouby MORA získat 10 kg hladké mouky Babiččina volba zdarma. Stačí vyplnit povinné údaje a zaslat přes web www.mora.cz do registračního formuláře. Následně budete informováni emailem o registraci i o času a termínu dodání mouky až domů.

Dvě mouchy jednou ranou

Pokud patříte mezi hospodyňky, které na Velikonoce tradičně pečou beránka, mazanec, jidáše a jiné dobroty, pak se bez hladké mouky při svém kulinářském umění jistě neobejdete. Proč tedy neplácnout dvě mouchy jednou ranou a společně s vestavnou troubou značky MORA nezískat i dostatek zásoby kvalitní mouky, se kterou půjde pečení opravdu hladce?

multifunkcni trouba MORA Premium

Multifunkční trouby MORA Premium vám mohou hodně nabídnout. Nejenže umí dokonale péct, ale zvládnou i zavařování, grilování, rozmrazování, výrobu domácího jogurtu a ještě mnohem více. Představují tak plnohodnotného kuchyňského pomocníka, se kterým si činnosti v kuchyni rázem budete daleko více užívat. Model VT 779 BX disponuje dotykovým displejem, u kterého vám stačí pár dotyků a rázem si nastavíte libovolný program. Vybírat můžete z přednastavených receptů nebo si do paměti trouby dokonce můžete nahrát svoje vlastní a dle potřeby se k nim kdykoli vracet.

Špinavé nádobí vám náladu nezkazí

Naládovat si bříška, pochutnat si na výborném jídle a posedět s rodinou či hosty u jednoho stolu je sice fajn. Hospodyňky nám ale dají za pravdu, že hora nádobí, která na ně čeká na kuchyňské lince, jim zpravidla smaže úsměv ze rtů. Pokud si domů pořídíte myčku MORA nové generace, ani ta největší hromada špinavého nádobí vám již nikdy náladu nezkazí!

vestavna integrovana mycka MORA

Co třeba vestavná integrovaná myčka IM 690, která s přehledem zvládne až 16 sad nádobí? Disponuje několika praktickými programy – například program RychléMytí, EcoProgram, který šetří energii i vodu nebo funkce SušeníPlus.
S touhle pomocnicí už vás neumyté nádobí trápit nebude!
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze