Úvod

Vestavěná skříň: Víte na kolik vyjde a jak vybrat tu správnou?

Odmítá se Váš milenec schovávat ve skříni, protože v ní nemá dostatek místa? Pořiďte mu pořádnou skříň! Vestavěné skříně na míru s individuálně řešeným úložným prostorem příjemně změní život i vzorným manželkám, které pouze hledají elegantní řešení, jak skladovat oblečení, boty, ručníky a neživé domácí pomocníky.


Kolik místa potřebujete?
Pořídit šatní skříň je velmi snadné. Najdete, objednáte, zaplatíte, dovezete nebo si necháte dovézt, nastěhujete nebo si necháte nastěhovat a můžete začít ukládat. Své svrchníky, košile, šaty, ponožky... Pokud jste skutečně vybrali tu správnou skříň, pak by se do ní mělo všechno bez problémů vejít. Předem si tedy propočítejte, kolik místa budete potřebovat a podle toho skříň vyberte.

Šatní skříň by měla mít vnitřní uspořádání přímo na míru. Pak bude 100% praktická a účelná.

Náš tip: Počítejte s prostorovou rezervou minimálně 20%. Čím déle totiž bydlíme, tím více věcí máme.

Kolik vestavěná skříň stojí?
Právě z důvodu rozdílných skladovacích nároků jednotlivých zákazníků se vestavěné skříně vyrábějí na míru. Hodnotícím kritériem, kterému většina z nás přisuzuje největší důležitost, je vedle samotného řešení poměr mezi kvalitou a cenou. Než se proto rozhodneme pro konkrétního dodavatele, měli bychom si nechat vypracovat několik nabídek a po pečlivém prozkoumání zvolit optimální. Příliš nízká cena nevzbuzuje vysokou důvěru, stejně jako příliš rychlé dodací termíny.

V dětském pokoji je vestavěná skříň praktickým pomocníkem – můžete do ní uklidit hračky i oblečení.

Náš tip: Zlatá střední cesta. Nedávejte přednost nejlevnější cenové nabídce, pokud je cena jedinou předností.

Jak by měla vestavěná skříň vypadat?
Vzhledem k tomu, že vestavěné skříně představují dlouhodobou investici a dotvářejí naše bydlení také po estetické stránce, jejich design se vyplatí nepodcenit. Samozřejmě, že v komoře nemusí být tak krásná skříň jako v naší ložnici nebo v dětském pokoji, ale proč si pořizovat ošklivou, když nemusíte? Tak jako šaty dělají člověka, dveře dělají skříň.

Vestavěná skříň nemusí nutně být jen nevzhlednou krabicí. Naopak. Může být i designově povedená.

Náš tip: Nechte si navrhnout vestavěnou skříň u specialisty na vestavěné skříně, který se pyšní stovkami vynikajících referencí, a právem se tak řadí mezi nejlepší firmy na trhu. U firmy Komandor. Jen pro zajímavost, kování od Komandoru používá spousta dalších výrobců nábytku. Jako zákazníci zase mimo jiné oceníte poradenství při uspořádání vnitřku skříně.

Vyberte si skříň, kterou budete mít rádi!
Pořiďte si krásnou a praktickou vestavěnou skříň, která změní Váš život. Už žádné pracné skládání vyžehleného prádla a vzpomínání, kam jste co uložili. Už žádné stížnosti na nedostatek prostoru. Inspirujte se, jak by mohla Vaše nová skříň vypadat, na stránkách www.komandor.cz. Najdete zde i spoustu praktických rad. Pro úplnost ještě dodejme, že se zakázková výroba společnosti Komandor neomezuje pouze na vestavné skříně. Můžete si zde nechat zhotovit i další nábytek.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze