Úvod

Vorwerk si poradí s úklidem celé domácnosti

Potřeby a přístroje pro úklid všech ploch v domácnosti obvykle zabírají spoustu místa. S úklidovým systémem Kobold VK150 od společnosti Vorwerk je však plným komorám konec. Stačí jeden přístroj, který tvoří díky kombinovatelným nástavcům dokonalý set pro důkladnou údržbu vaší domácnosti.


Skladné nástavce nahradí množství přístrojů, kýblů, smetáků či mopů. Jejich výměna je navíc velmi jednoduchá. Set si lehce poradí nejen s chuchvalci nečistot nebo zvířecích chlupů z koberců, ale i s matracemi a s roztoči, a to v co nejkratším čase a při minimální námaze. Navíc výrazně uspoříte za vodu a elektrickou energii.

Kobold VK150 je nositelem prestižní certifikace TÜV Nord – vhodné pro alergiky. Díky unikátnímu HEPA filtračnímu sáčku se při vysávání zbavíte více než 99,99 % prachu a alergenů, které jsou v sáčku bezpečně zachyceny a uzavřeny proti jejich dalšímu úniku.

nastavec na tvrde podlahy Kobold SP530

Dokonalou údržbu pevných povrchů jako jsou parkety, dlažby a všechny typy plovoucích podlah, vám zaručí nástavec Kobold SP530. Společně s vysavačem Kobold VK150 zvládne vysávání s důkladným vlhkým vytíráním podlahy v jednom kroku.

Dalším cenným pomocníkem v domácnosti je ruční elektrický kartáč Kobold PB430 na odstraňování prachu, drobků nebo chlupů domácích mazlíčků z čalounění, polštářů a dalších špatně přístupných míst. Speciální část úklidového systému tvoří vario - hubice a nástavce na odstranění prachu z poliček, lustrů, rámů obrazů, květin, závěsů, záclon nebo knihoven bez nutnosti vše vyndávat a následně vracet zpět.

cistic oken Kobold VG100

Společnost Vorwerk pomůže také s rychlou a jednoduchou údržbou oken a skleněných tabulí. Revoluční čistič oken Kobold VG100 zvládne jedním tahem okno nejen umýt, ale rovnou odsaje špinavou vodu do zásobníku a okno i další hladké povrchy vyleští.

Pro více informací navštivte www.vorwerk.cz nebo si objednejte nezávazné předvedení na našich pobočkách nebo v pohodlí vašeho domova na zelené lince 800 168 987.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze