Úvod

Krásná kuchyně na dotek – jedinečné spotřebiče Studio Solari

Baumatic, to jsou designově jedinečné a technicky vyspělé spotřebiče. Produktová řada spotřebičů s černým skleněným povrchem, výběrem z několika barevných variant a minimalistickou tváří Studio Solari nás nejvíce zaujala tím, že umožňuje ovládání celé kuchyně na dotek.



Vznešená rodina pomocníků do kuchyně
Dotyková indukční varná deska nebo dotyková skleněná plynová varná deska, komínový odsavač par, multifunkční trouba a vestavná myčka nádobí, to je rodina pomocníků, se kterými můžete každý den hrát roli šéfkuchaře.

Vaření Vás bude bavit

Dotyková indukční varná deska OMBRA2 a komínový odsavač par OMBRA3.1, to je sehrané duo, se kterým Vás vaření bude bavit jako nikdy předtím. Odsavač par je sympatický nejen svým vysokým výkonem a možností volby ze tří rychlostí, ale stejně jako ostatní spotřebiče Studio Solari také dotykovým ovládáním. Indukční deska umožňuje nejen velmi komfortní, ale také úsporné vaření. Šetří Váš čas i energii. Pokud upřednostňujete vaření na plynu, je tu pro Vás další člen rodiny Studio Solari - plynová varná deska s dotykovým ovládáním OMBRA6.

   

Společnice pro luxusní pečení

Multifunkční trouba OMBRA1 svým elegantním bezúchytovým provedením připomíná spíše obraz nežli kuchyňský spotřebič. Díky široké paletě pečicích funkcí, 30 přednastavitelných a 10 volitelných režimů pečení je vhodná jak pro zkušené kuchaře, tak pro ty, kteří se jimi teprve stanou. Boční elektromechanické otevírání dveří, které lze aktivovat dvěma způsoby činí z této trouby naprosto jedinečný produkt. A to jsme ještě ani nezmínili příslušenství, které zahrnuje skleněný plech, teleskopické výsuvy, sondu na maso a keramický pizza kámen.

                                 

Mytí pod kontrolou

Koncert spotřebičů Studio Solari uzavírá svým tichým bubláním vestavná myčka na nádobí OMBRA4SS, která kromě toho, že pojme 6 sad nádobí, je zajímavá svými nadstandardními funkcemi, jako je samočisticí nerezový mikrofiltr, elektronický aqua stop, pojistka proti přetečení nebo záplavě.

                            

Dokonale sladěná moderní kuchyně
Pokud jsou technická vyspělost přinášející maximální uživatelský komfort a krásný ničím nerušený vzhled interiéru hlavními prioritami při zařizování Vaší moderní kuchyně, produktová řada spotřebičů Studio Solari představuje jedno z možných nejlepších řešení. Pro více informací o těchto jedinečných spotřebičích navštivte www.baumatic.cz.

www.baumatic.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze