Úvod

Vše, co potřebujete pro květinovou výzdobu

Vytváříte květinovou výzdobu? Poradíme Vám, kde najdete bohatý sortiment floristických potřeb za velice příznivé ceny. Specializovaný internetový obchod Florasis je učiněným rájem jak pro soukromé, tak firemní zákazníky.


Zavedená tradice a kvalita
Společnost Florasis působí na českém trhu jako výhradní zastoupení mezinárodní společnosti SMITHER-OASIS®, která již 60 let vyrábí aranžovací hmoty OASIS® a výživy pro květiny FLORALIFE®. Jeho aranžérská hmota je považována za nejkvalitnější vůbec.

aranzovaci hmota OASIS

Více než 2000 položek
Internetový obchod www.florasis.cz nabízí největší sortiment floristických potřeb na českém i slovenském trhu. Právě vzhledem k šíři jeho sortimentu čítajícího více než 2000 položek, kvalitě a velice příznivým cenám, patří mezi nejvyhledávanější e-shopy svého druhu. Nakupují zde nejen profesionální aranžéři, ale také kreativní dámy, které mají doma rády krásnou vlastnoručně vyrobenou květinovou výzdobu. Reference mnoha spokojených zákazníků najdete mimo jiné také na facebooku.

kvetinova dekorace

Malá ukázka z velkého menu
Floristické menu Florasis je nekonečně dlouhé. Aranžovací hmoty pro živé i suché květiny, floristické nářadí, nádoby, lesky na listy, stuhy, dekorační tkaniny, floristické dráty, stuhy, perly a další floristické doplňky a tak bychom mohli pokračovat. Mnohem účelnější však bude, když sami navštívíte jeho stránky, kde si můžete listovat přehledným katalogem. Kromě zboží zde najdete také spoustu inspirace na květinovou výzdobu pro všechny příležitosti.

potreby pro kvetinove dekorace

Vše na dosah
Vyberte si, co potřebujete, na www.florasis.cz pěkně z pohodlí svého domova nebo Vaší kanceláře. Vše máte na dosah ruky. Stačí jen kliknout. Pokud však dáváte přednost osobnímu odběru, veškeré zboží si můžete vyzvednout v kamenné prodejně v Jezbořicích u Pardubic.
Přejeme Vám příjemný nákup a ať Vám jde dílo pěkně od ruky!

florasis logo
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze