Úvod

Výběr kuchyňské linky

Kuchyně je srdcem domova a kuchyňská linka jeho základní tepnou. Výběr kuchyňské linky patřil mezi další příjemné starosti v rámci naší rekonstrukce.


Na kvalitě záleží
A jaká byla naše hlavní kritéria při výběru kuchyňské linky? Kromě příjemného vzhledu a nadčasového designu nás zajímala především kvalita a cena. Nakonec jsme se rozhodli pro moderní, nadčasovou a cenově dostupnou kuchyni Oresi. Naše rozhodnutí rovněž podpořila dobrá zkušenost s touto značkou z minulosti. Kuchyně Oresi, která byla nedílnou součástí vybavení našeho bytu, nám dobře sloužila. A skvělý byl také servis.

Kuchyně Sorano

Vybrali jsme si kuchyňskou linku Sorano, která má jasné designové tahy, široké zásuvky a velká originální madla. A jak bude kuchyně vypadat v našem interiéru? Nechte se překvapit, již brzy se můžete těšit na článek a fotografie přímo z naší rekonstrukce, věnovat se budeme také samotné montáži.



Bez spotřebičů to nejde
Spotřebiče nemohou v moderní kuchyni chybět. My jsme při jejich volbě vsadili na značku Whirlpool, která je známá svým moderním designem a použitím inteligentních technologií. Hlavním vodítkem pro nás však byla opět již dobrá zkušenost s touto značkou. Kuchyně vybavená spotřebiči Whirlpool v jednotném designu působí kompaktním a elegantním dojmem. Výběrem jednotlivým spotřebičům se budeme věnovat v následujících článcích. Za pozornost určitě stojí vestavná trouba Whirlpool AKZM 663 IX, kterou jsme si vybrali v designu Cube. Multifunkční trouba je vybavena katalityckými deskami pro snadnější čištění. Ve výběru osmi funkcí nechybí pravý horký vzduch, gril a maxi pečení.



Černobílý textový displej komunikuje v českém jazyce. Trouba má povrchovou úpravu proti otiskům prstů, což velice oceňujeme :-), tato trouba má teké tři skla dveří, která zůstanou vždy chladná na dotek.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze