Úvod

Vyměňte hlavice, ušetříte velice!

Také máte poslední dobou pocit, že topíte pánubohu do oken? Existuje několik možností, jak výrazně ušetřit. Změnit dodavatele, začít využívat alternativní zdroje energie, zlepšit tepelně izolační vlastnosti objektu, vzdát se části uživatelského komfortu, případně zkombinovat tato opatření. Napadlo Vás ale, že řešení může být mnohem jednodušší? Výměnou termostatických hlavic ušetříte až 23% nákladů na vytápění. A zároveň zvýšíte estetickou hodnotu svého interiéru.


Estetický design pro útulný dům
Programovatelné termostatické hlavice living design jsou na první pohled sympatické tím, že nezkazí vzhled žádné místnosti. Protože si můžete vybrat z několika příjemných barev: bílé, chromové, nerezové a černé, snadno je sladíte se svým interiérem. Při údržbě oceníte rafinovaný hladký povrch, díky němuž se snadno udržují v čistotě. Z hlediska úspory a komfortu má význam jejich schopnost udržet v místnosti každou denní dobu přesnou teplotu. Hlavice jsou kompatibilní se všemi typy radiátorů včetně designových provedení a otopných žebříků.



Inteligentní elektronická hlavice
Ještě větší úsporu získáte instalací hlavice living eco, které jsou považovány za nejvýhodnější prostředek pro řízení spotřeby domácnosti. Jedná se o samostatnou progamovatelnou hlavici, která uživateli nabízí možnost volby ze tří základních programů na vytápění a snižování teploty. Navíc, pokud by Vám žádný z programů nevyhovoval, můžete si nastavit individuální program, který bude v souladu s chodem Vaší domácnosti.
termostaticka hlavice Eco
Mezi velké přednosti hlavic living eco rovněž patří elegantní vzhled, pro který dokonce získaly ocenění Red Dot za design.

Nejefektivnější způsob řízení vytápění
Vrchol uživatelského komfortu přináší termostatická hlavice living connect. Jedná se o energeticky úsporné systémové řešení pro regulaci vytápění, kde se všechny síťové komponenty programují pomocí centrální řídící jednotky Danfoss Link™ CC. Do řízení domácnosti lze přidat také podlahové vytápění, teplovodní i elektrické a elektrické spotřebiče, stejně jako komponenty umožňující ovládat dům přes telefon nebo prostřednictvím SMS.
termostatiska hlavice Connect
Úspora až 23% energie
Díky inteligentní regulaci vytápění, přesné regulační odezvě, možnosti nastavit snížení teploty přes den nebo v noci, funkci detekce otevřeného okna a funkci umožňující nastavit teplotu v době Vaší nepřítomnosti lze dosáhnout celkové úspory energie až 23%. Dalšími přednostmi tohoto řešení jsou snadná instalace a možnost rozšíření systému pro případ, že se v průběhu užívání domu rozhodnete využít systém také k dalším účelům, například pro regulaci venkovního osvětlení, atd.

centralni ridici jednotka Danfoss Link™ CC

Vyšší standard, nižší spotřeba
Dopřejte si více designu i komfortu také Vy a plaťte přitom méně za energie. Ne náhodou se programovatelné hlavice pyšní oceněním eu. bac za energetickou úspornost. Více informací o jednotlivých produktech najdete na stránkách www.danfoss.cz/living nebo www.cz.danfoss.com.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze