Úvod

Vyměňte klíč od bytu za dům na klíč!

Pokud si připadáte ve svém bytě jako beznadějně pronásledované sardinky, které v noci obtěžují zvuky mladších sousedů a ve dne stížnosti starších sousedů, přišel čas, zvednout kotvy. Ve vlastním domě Vás nikdo rušit nebude. Ani věřitelé, když si necháte postavit dřevostavbu za skvělou cenu.


Dřevostavby za skvělé ceny
Dřevostavba za skvělou cenu? Nezní to podezřele? Nezavání to nižší kvalitou bydlení? I kdepak. Naopak. Moderní dřevostavby jsou ekologické, ekonomické a útulné, protože se staví z kvalitních materiálů za využití nejnovějších, avšak ověřených, technologií. Ve srovnání s byty v panelových domech mají také výrazně lepší stupeň akustické ochrany. Řešení v podobě typového projektu navíc přináší výhodu velice příznivé ceny. Samozřejmě, že z výše uvedených výhod se můžete radovat pouze v případě dřevěného domu od kvalitního dodavatele.

drevostavba pred dokoncenim

Kvalitní a úsporné bydlení
Společnost Zelené domky.cz s. r. o. staví pro své klienty domy na klíč z těch nejlepších materiálů, bez použití levných náhražek, imitací a napodobenin z nekontrolovaných dovozů. Používaný certifikovaný systém Knauf s energetickým štítkem A, B navíc zaručuje vynikající energetické parametry objektů, a tím i zanedbatelné náklady na vytápění. Vynikající akustická a protipožární ochrana jsou přitom naprostou samozřejmostí. Před samotným pořízením nemovitosti nás ale pochopitelně budou více zajímat pořizovací náklady.

dokoncena drevostavba

Snadná cesta k novému domovu
Co všechno tedy cena na klíč zahrnuje? Základovou desku, stavební povolení, dopravu, krb, internet, žebříkový radiátor a podlahové topení v koupelně a projekt. Vybrat si můžete z několika variant typových projektů. To zní dobře, že? Stejně jako fakt, že v případě domu na klíč nemusíte řešit žádné starosti ohledně koordinace jednotlivých řemeslných prací, shánění materiálu, anebo ubytování dělníků.
Jestliže se už nemůžete dočkat nového bydlení, u dřevostavby rovněž oceníte nespornou výhodu suchého systému výstavby, kterou je rychlost. Což ve svém důsledku znamená, znamená, že pokud se pro dřevěný dům rozhodnete, Vaše soužití s panelákovými (nebo činžákovými) sousedy již brzy skončí.

zdrave bydleni v drevostavbach

Pro zdraví a pohodlí celé rodiny
Že se Vám tato myšlenka tuze líbí, ale nemáte k dispozici dostatek finančních prostředků? Využijte možnosti zajištění financování, také tu totiž zahrnuje kompletní portfolio služeb pro klienty Zelených domků.
Myslete na zdraví a pohodlí své rodiny. Vyměňte klíč od bytu za dům na klíč a pojďte bydlet ekologicky.
Bližší představu o svém novém domově si můžete udělat, když nalistujete stránky www.zelenedomky.cz.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze