Úvod

Vypínače Unica nabízí barevné variace

Po pečlivě úpravě domu nebo bytu a náročné rekonstrukci, kdy se snažíte o dokonalý interiér, vám udělá čáru přes rozpočet obyčejný vypínač. Zrovna by se vám hodilo, kdyby nebyl klasicky bílý nebo hnědý, ale třeba červený nebo modrý. Řešení přináší domovní přístroje Unica společnosti Schneider Electric, kde najdete nejširší paletu barev a designů v České republice.


Spotřebitelé nejčastěji vyhledávají řadu Unica Colors, která se nabízí v řadách Basic, Quadro, Plus, Top a Class. Tyto řady lze i vzájemně kombinovat. V podstatě to znamená, že na jeden přístroj jako je vypínač, tlačítko, zásuvka nebo stmívač nakombinujete krycí rámeček z široké nabídky barev a typů.

vypinac Unica

Odpadá nepříjemné čištění
Kouzlo barevných vypínačů jsou krycí rámečky, které vymění i laik. Pokud se vám přestane líbit barva vašeho vypínače, může rámeček jednoduše vyměnit prakticky kdokoli. Nezabere vám to víc než 15 sekund. Velkým bonusem je také to, že během malování nemusíte vypínače olepovat, aby se neumazaly. Rámečky jednoduše sundáte a po vymalování dáte opět na své místo. Výsledkem je dokonalá malba i v okolí rámečku, protože barva se dostane až pod rámeček vypínače. Veškeré řady Unica, mohou nabídnout více než 60 barev, materiálů, designů, které se dají vzájemně kombinovat.

skladani ramecku a vypinace

Bílá versus barevné ladění
Jednotlivé barvy vybírejte rozumně. Například pokud máte vypínače schované za nábytkem nebo v technické místnosti, stačí decentní bílé provedení Unica Basic. V ostatních místnostech, kde je zapotřebí sladit barvy s malbou, dlaždicemi nebo jinými doplňky, použijte řadu Unica Colors nebo Unica Plus. Tyto variace vyzkoušela již řada našich klientů. Pro náročné klienty, kteří chtějí sladit kvalitní materiály s nábytkem, máme v nabídce luxusní řadu rámečků v designu Unica Top ve dřevě a ušlechtilých kovech.

vypinace Unica

Jedinečné jsou i rámečky Unica Class z kovu, skla, kamene nebo kůže. Navíc barevné rámečky Unica Colors jsou ve stejné cenové skupině jako klasický bílý rámeček.

barevny ramecek

Technologie, bez kterých se dům neobejde
Unica však nenabízí jen vypínače, ale její sortiment je mnohem širší. Vypínače a zásuvky jsou jen odrazovým můstkem k datovým, telefonním nebo audio připojením. Moderní technologie dnes představují elektronické prvky, jako jsou stmívače, časovače, meteo stanice, až po nejmodernější přístroje na ovládání domovních systémů. Domácnost dnes již můžete ovládat s pomocí technologií KNX, kam patří ovládání světla, žaluzií, vytápění, ale také programování světelných scén.

V nabídce systému Unica naleznete vše pro moderní a bezpečnou elektroinstalaci. Více informací, včetně prodejních míst naleznete na stránkách www.vypinac.cz.


logo schneider
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze