Úvod

Využijte jedinečnou zimní akci na dveře!

Vybíráte nové dveře pro Váš interiér? Spojte výhody kvalitního provedení a pěkného vzhledu s příznivou cenou! Tradiční český dodavatel dveří, vestavěných skříní a nábytku na míru CAG, připravil pro své zákazníky zimní akci – slevu 20% na dveře v kompletu se zárubní v dekoru laminát reliéf.


Dveře CAG se slevou 20%

Dveře CAG jsou známé vynikající kvalitou a příjemným vzhledem, kterým dotvářejí interiér. Zákazníci si zde mohou vybrat z různých povrchů. Velké oblibě se v současnosti těší povrch laminát reliéf, který je zajímavý svou 3D strukturou dávající vyniknout kresbě dřeva. Právě na tento povrch, byla připravena tradičním výrobcem zajímavá zimní akce.
Při koupi interiérových dveří v kompletu se zárubní v dekoru laminát reliéf až do 31. 1. 2015 získáte velmi příjemnou slevu ve výši 20 %.

dvere CAG s povchem laminat relief

Konfigurátor Vám usnadní výběr

Svůj dekor laminát reliéf si můžete vybrat z několika krásných odstínů. Cream, Cappucino, Dub šedý, Jasan hnědý a Mokka. Stále zvažujete, který z odstínů bude Vašemu domovu nejvíce slušet? Nové webové stránky s možností použití konfigurátoru Vám usnadní výběr. Po zadání Vámi požadovaných vlastností dveří můžete rovnou odeslat nezávaznou poptávku, abyste měli k dispozici také cenový odhad.
dekor dveri laminat relief
Pokud zvolíte libovolný z odstínů v dekoru laminát reliéf, nezávisle na tom, zda se rozhodnete pro protipožární, kouřotěsné, protihlukové a klima dveře, může Vás v chladném zimním počasí hřát sleva 20%.

vestavena skrin Artemis

Sleva i na vestavěné skříně

A ještě jedna dobrá zpráva na závěr. Zimní akce CAG se vztahuje i na praktické vestavěné skříně, které představují nejžádanější druh nábytku na míru vůbec. Kromě příznivé ceny Vás jistě bude zajímat, že vzhled své skříně můžete navíc krásně sladit s dekorem dveří, což interiérům neobyčejně sluší.

Tak nezapomeňte! Akce platí do 31. 1. 2015 na všech vzorkovnách CAG a u vybraných prodejců.

                                    CAG logo
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze