Úvod

Hříšné chlazení firmy Baumatic?

Zatoužilo hřejivé srdce Vašeho domova po moderní chladničce nové generace? Připravili jsme pro Vás malou exkurzi do světa hříšně dobrých chladniček, jejichž vlastnosti uspokojí všechny Vaše touhy.


Nová řada chladniček Baumatic
Požadavky na moderní chladničku jsou velmi náročné, měla by mít špičkový výkon, vyžadovat minimální obsluhu, a zároveň se pyšnit krásným designem, který stylově dotvoří interiér naší kuchyně. Řada chladniček Baumatic, jejíž jednotlivé modely jsou výstižně pojmenovány podle hříšných lidských vlastností, všechny tyto nároky jednoznačně splňují.



Vyberte si tu svou
Kombinované chladničky s mrazničkou Baumatic jsou prostorné, výkonné, nízkoenergetické a tiché. Mají nastavitelné nožičky i možnost změny strany otvírání dveří.



Objevte nepoznané chutě
Gurmáni a požitkáři, kteří s rozkoší objevují stále nové a nové chutě, budou nadšeni pastelově žlutým modelem Indulgence.

Vzbuďte závist u každé návštěvy
Elegantně černá dvířka chladničky Envy, která sluší všem moderním interiérům, vzbudí závist každé návštěvy.



Podlehněte své touze
Touhu po nekonečně dobrém jídle a pití ve Vás probudí zdánlivě nevinně bílá chladnička Desire.

Užijte si nevšední design
Lila dvířka chladničky Seduction Vás budou svádět k otevření, i když nebudete mít nakoupeno, a tudíž za nimi nebude nic než nekonečný chlad.

Nechte chlad za dvířky

Nemáte rádi zimu? Pokud chcete, aby všechen chlad zůstal jen za dvířky, nastěhujte si do kuchyně energeticky červenou chladničku Lust, která Vám rozproudí krev v žilách.

Už jste si vybrali tu svou? Záleží jen na Vašem vkusu a na interiéru Vaší kuchyně, kterému z barevných modelů dáte přednost.

Nechte se svést

Nechte se svést hříšnými vlastnostmi nových chladniček Baumatic a vybavte svou kuchyni některým ze špičkových moderních přístrojů v krásném designu. Více podrobností a technických detailů najdete na stránkách www.baumatic.cz.

Seriál: Moderní kuchyně

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze