Úvod

Web pro všechny zahrádkáře

Patří zahrada mezi Vaše velké koníčky, anebo jen rádi odpočíváte v jejím nitru? Internetový portál Zahradkarum.cz poradí, jak pečovat o zahradu po celý rok, prozradí ty nejnovější trendy a přinese Vám spoustu inspirace.


Rok na zahradě
Pravidelná péče o zahradu nám přináší sladkou odměnu nejen v podobě sklízení zralých plodů, ale také potěší naše oči. Jistě nám dáte za pravdu, že není lepší způsob relaxace než posezení v zeleni poblíž vlastního domu. Nic ale není zadarmo. O zahradu musíme pečovat po celý rok. Chcete si být jisti, že nezanedbáváte žádnou z jarních, anebo podzimních prací? Víte, co je potřeba udělat v létě, a jak se v zimě připravit na další sezónu? Kdy začít předpěstovávat vybrané druhy zeleniny, anebo bylinek? Jak bojovat s nejrůznějšími škůdci? S internetovým portálem www.zahradkarum.cz splníte každý svůj rok na zahradě na výbornou. Že jste nenašli přesně to, co jste hledali? V sekci diskuse pro zahrádkáře se můžete svěřit se svým problémem, zeptat se na vše, co Vás zajímá, anebo si vyměnit zkušenosti s ostatními zahrádkáři.   

Okrasná zahrada
chloubou domu
Okrasná část zahrady je vždy tou největší chloubou majitele domu. Uvažujte o tom, že si pořídíte zahradní pergolu, anebo se chystáte postavit zahradní altánek? Hledáte inspiraci, jak pojmout své zahradní jezírko? Anebo vybíráte zahradní nábytek? Nejste si jisti aktuálními trendy v oblasti vybavení zahrady? Hledáte tip, kde koupit bazén, anebo třeba komfortní zahradní houpačku? Nevíte, jaký druh nábytku by se nejlépe vyjímal na Vaší terase? A v doprovodu jakých rostlin by mu to nejvíce slušelo? V tom případě se nezapomeňte pokochat sekcí fotogalerie zahrady, kde načerpáte potřebnou inspiraci k tomu, aby Vaše okrasná zahrada byla skutečně krásná.  

Speciální kategorie

Stránky www.zahradkarum.cz jsou koncipovány tak, aby zde každý rychle a snadno našel, co ho nejvíce zajímá. Pány zahrádkáře jistě potěší kategorie vybavení a technika, stejně jako krby, grily a grilování. Zahrada a děti poradí rodičům, jak přizpůsobit okolí domu svým potomkům, a čím je potěšit. Vrtá Vám hlavou, proč má Váš soused mnohem krásnější trávník než Vy? Přečtěte si užitečné rady a tipy! Zahradkarum.cz pamatuje na všechny přátele a uživatele užitkové i okrasné zahrady.   
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze