Úvod

Zajímá Vás, jak to funguje?

Víte, v čem spočívá hlavní rozdíl mezi úmorným vařením a přípravou jídla na úrovni? Přeci v uživatelském komfortu! Přinášíme Vám recept, jak si vytvořit dokonale fungující kuchyni!


Perfektní pohyb nábytku
Ať už je pro Vás práce v kuchyni každodenní povinností, anebo milým koníčkem, v obou případech oceníte, když Vám to jde u pracovní linky pěkně od ruky. Nutnou podmínkou toho, aby člověka práce v kuchyni bavila, je vybavení, které umožňuje snadnou a rychlou obsluhu. Perfektní pohyb nábytku, stejně jako nekonečné možnosti úložného prostoru, Vám zajistí tzv. plnovýsuvy. Stačí jeden lehký pohyb, zásuvka se otevře jakoby sama od sebe díky elektrickému otvírání zásuvek SERVO-DRIVE, a během vteřinky máte po ruce nástroj, koření, či surovinu, kterou právě potřebujete. Přehledné příborníky a rozdělovníky Vám navíc umožní ještě lepší orientaci v kuchyňském náčiní. Perfektní pohyb nábytku a pořádek neuvěřitelně zefektivní celý proces přípravy pokrmů. Žádné složité otevírání a zavírání skříněk. Žádné hledání škrabky na brambory, anebo mašlovačky, která se ztratila pod vrstvou ostrých nožů a pichlavých vidliček. Jen kvalitní čistá práce hodná profesionálního kuchaře.

    

Technické zvláštnosti
Další perličku uživatelského komfortu představují různé technické zvláštnosti, jako je například elektrické otvírání zásuvek, nebo výklopů. Za zmínku dále stojí šuplíky do rohu, což je velmi elegantní řešení, jak v kuchyni získat úložný prostor navíc. Často i tam, kde bychom ho vůbec nehledali. Jak sami jistě dobře víte, úložných prostor není nikdy dost. V rohových skříňkách tak dosáhnete bez námahy i na hlouběji a dále vzadu uložené misky. Díky tomu se nemusíte zbytečně shýbat a přehrabovat se ve věcech. Tuto výhodu oceníte zejména v pozdějším věku. Že o těchto věcech slyšíte poprvé? Není divu. Jen tak někde je nenajdete. Tyto technické zvláštnosti jsou totiž specialitou výrobců kuchyní, kteří plánují své kuchyně podle kritérií DYNAMIC SPACE. 

Přijďte se podívat 
Chcete se pokochat pohledem na dokonale fungující kuchyni? Zajděte na divadelní hru obsazenou skvělým týmem výsuvů, plnovýsuvů a dalších promyšlených technických zvláštností. Kam? Do některého ze showroomů partnerů DYNAMICSPACE. Kde si máte rezervovat vstupenky? Přeci na www.dynamicspace.com. A nyní to hlavní. Vstup je volný a hlavní roli si můžete zahrát Vy sami. Otvírejte skříňky, šuplíky, jednoduše prozkoumejte vše, co Vás zajímá. To proto, abyste zde našli recept na to, jak správně uspořádat svou vlastní kuchyni. Přejeme Vám co nejhlubší umělecký zážitek!

www.dynamicspace.com

Seriál: Moderní kuchyně
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze