Úvod

Základem kvalitního spánku je komfort!

Moderní čalouněné postele s čelem a velkorysým úložným prostorem dokážou svým majitelům zajistit požadovanou úroveň komfortu nejen během spánku a odpočinku, ale i při běžné manipulaci a údržbě. Další velkou předností je možnost výběru z velkého množství potahových látek, který umožňuje každému vybavit si ložnici dle vlastních představ.


Postel, základ ložnice

Postel s vynikajícími ortopedickými vlastnostmi v pěkném designu je základem moderní ložnice 21. století. Pokud chceme být s volbou tohoto zásadního kusu nábytku v budoucnu spokojeni, je důležité vybírat v obchodě, který se šíří svého sortimentu dokáže přizpůsobit individuálním požadavkům jednotlivých zákazníků. Jak po stránce praktické, tak estetické.

cihlova calounena postel

Výběr roštů a matrací

Právě ve specializovaném internetovém obchodě Nabytekjelen.cz nás zaujala bohatá nabídka moderních čalouněných postelí s čelem a polohovacími rošty, které mohou být buď v klasickém lamelovém, polohovacím, nebo výklopném provedení. Stejně tak si zde mohou zákazníci vybrat z více typů matrací, očalouněných i volně ložených, pružinových i ze studené pěny.

kremova postel Karolina


Trendem jsou zvýšená dvojlůžka

Na své si přijdou také příznivci vysokého ležení, kteří ocení pohodlí zvýšeného dvojlůžka. Zvýšená lehací poloha patří mezi současné trendy v bydlení, dodává ložnici elegantní vzhled, navíc ve srovnání s běžnými lůžky zaručuje výrazně pohodlnější uléhání a vstávání, které má i svá zdravotní opodstatnění. Čím výše ležíme, tím méně prachu během spánku vdechujeme. Zvýšené čelo postele pak dodává pocit bezpečí a umožňuje zaujmout pohodlnou polohu při četbě knihy, používání notebooku nebo snídání v posteli.


zvysene luzko RED

Výhodou je úložný prostor

A protože místa není nikdy nazbyt, zejména v menších bytech, čalouněné postele disponují velkorysým úložným prostorem, který lze využít k uložení pokrývek, lůžkovin, nebo také jako skrýš před dětmi hledajícími vánoční dárky.


kvalitni luzko SANDRA

Krásný design a příznivá cena

Především dámám udělá radost bohatý výběr potahových látek (velmi praktické jsou pratelné potahy) včetně eko-kůže, stejně jako pestrá paleta elegantních přehozů, kterými mohou vkusně doladit interiér své ložnice, ať už v moderním, nebo tradičním designu. Rozumná cena lůžek i doplňků uřcitě potěší všechny.

dvouluzko sofie-big
Náš tip: Pokud využijete akční nabídky na dvojlůžka, můžete si dopřát více komfortu při spánku, a přitom zkrášlit vzhled své ložnice za ještě příznivější cenu.

Kompletní sortiment postelí najdete na stránkách www.nabytekjelen.cz. Přejeme Vám příjemný nákup a pak už jen sladké sny!

logo JELEN nabytek
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze