Úvod

Ať žije vinylová podlaha!

Proč právě vinylová podlaha? Protože báječně vypadá, snadno se udržuje a vydrží skoro všechno. Trojice skvělých vlastností, které si pochvalují všichni, kdo ji mají, ať už doma, nebo třeba v kanceláři. Vhodnost pro podlahové vytápění z ní pak činí ideální řešení v případě novostavby i rekonstrukce.


Nová kolekce 2015 - 2017
Vynikající užitné vlastnosti luxusních vinylových dílců, zejména tedy odolnost a snadná údržba, inspirují čím dál více majitelů bytových i komerčních objektů k jejich použití v interiérech. Rostoucí zájem zase inspiruje odborníky z Fatry k neustálému rozšiřování a zdokonalování nových kolekcí. Toto jaro byly na trh uvedeny novinky pro rok 2015 až 2017. Nová kolekce přináší nadčasové dekory, které jsou od nerozeznání od podlah z přírodních materiálů.

vinylova podlaha Dub caramel

Vybírejte z 52 krásných dekorů
Nejúspěšnější vzory předchozích let byly obohaceny o 21 zbrusu nových, čímž vzniklo celkem 52 dekorů, které věrně imitují nejoblíbenější přírodní materiály – dřevo a kámen. Z nových dřevěných vzorů rozhodně stojí za zmínku Dub selský, Ořech bělený, Dub caramel či Dub chocolade, stejně jako Borovice history, Borovice milk či Borovice mediterian. Vylepšené vrásnění dezénu propůjčuje těmto dekorům dokonalý vzhled, který je nerozeznatelný od skutečného masivu. Rozšíření se dočkaly i vzory kamene. Jedná se o 3 nové dekory. Jsou jimi šedé odstíny: Břidlice stříbrná a Břidlice kov, trojici doplňuje jemný, světle béžový odstín Mramor. Zajímavou novinkou je imitace koberce – jedná se o 2 originální dekory Weave a Stripe. Různé dezény lze přitom vzájemně kombinovat.

podlahova krytina Thermofix - borovice

Zpříjemněte si své bydlení
Výčet předností vinylových podlah Thermofix se neomezuje pouze na možnost výběru z čím dál pestřejší palety krásných dekorů, vysokou odolnost (jak vůči opotřebení, tak i vůči vlhkému prostředí) a snadnou údržbu. Je tu také zdravotní nezávadnost (při výrobě podlah se nepoužívají žádná ftalátová změkčovadla), stále vyšší úroveň hygieny (podlahy Thermofix svou konstrukcí patří mezi nejkvalitnější vinylové heterogenní podlahoviny na světě), dobrý teplotní vjem, vhodnost pro podlahové vytápění (zde je navíc benefitem rychlé prohřívání materiálu) a v neposlední řadě také velmi nízká úroveň hluku. Za zmínku rovněž stojí snadná pokládka. Vinylové dílce se vyrábějí v rozměrech 900 x 150 mm (v případě imitace dřeva) a 900 x 300 mm či 450 x 450 mm (v případě imitace keramické dlažby a textilu). Zpříjemněte si své bydlení a položte si novou podlahu Thermofix i Vy.

Více informací a nový katalog luxusních vinylových dílců Thermofix najdete na internetových stránkách www.fatrafloor.cz.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze