Úvod

Bydlete ve vlastním, zn. levně

Přijdete unaveni z práce do panelákového bytu a sousedi jsou zase hluční? A proč neusínat v tichu s pohledem do přírody. I vy můžete bydlet ve vlastním domě. Díky levným dřevostavbám na klíč.


Panelové typy dřevostaveb jsou na západ za našimi hranicemi velice oblíbené. Jejich velkou výhodou je rychlost stavby a především úspora materiálu, s čímž souvisí i nízká cena. Konstrukce zhotovena z kvalitních dřevěných profilů je připravena ve výrobním závodě při dodržení nejvyšších stupňů kvality. Na samotné stavební parcele je pak celá konstrukce zkompletována a provedou se pouze dokončovací práce. Budova se opláští pomocí OSB nebo sádrovláknitých desek a prostory stěn vyplní tepelně-zvukovou izolací. Dům je zároveň z vnější strany zateplen polystyrénem, doplněn o akrylátovou termofasádu a plastová 6komorová okna. Kvalitní krytina s možností volby střešních oken je pak už jen třešničkou na dortu. Není tak pochyb o tom, že bydlení v takovém domě není drahé pořídit, ani provozovat.


Stavba na klíč je především pohodlná
Takovým domem je i Vavřinec. Jedná se o moderní dřevostavbu, která je finančně nenáročná a přitom postavena dle nejmodernějších trendů. Dispozice 3+kk, prostor pro parkování a terasa dělá z tohoto projektu žolíka při výběru vašeho vysněného bydlení. Řešení obývacího pokoje s kuchyní nabízí krásný výhled do zahrady. A protože dřevo je příjemný materiál, užít si ho můžete i v interiéru. Laminátové podlahy se vzorem dubu, buku či javoru, nebo dokonce okenní parapety si můžete zvolit v plastovém provedení nebo laminované dřevotřísce. Do ložnice i dětského pokoje pouští okna dostatek světla. Koupelna s rohovou vanou nebo sprchový kout je jen volbou vašich priorit. Stejně tak výběr podlahového nebo jiného vytápění je dle přání zákazníka.

dum na klic

Stavba levného domu na klíč je známkou toho, že jednáte se solidní společností. HK-Dřestav nabízí právě takové projekty, a to v nejvyšší kvalitě za příznivou cenu. Nechte si předvést vzorový dům a brzy pochopíte, že bydlet v dřevostavbě je více než příjemnou záležitostí. Buďte nároční a neslevujte ze svých požadavků, šetřete své peníze při bydlení v dřevostavbě.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze