Úvod

Český výrobce skla Crystalex slaví 50 let, oslavujte s ním!

V říjnu tohoto roku oslaví společnost Crystalex krásné kulatiny. 28. října to bude přesně 50 let od slavnostního otevření výrobního areálu na zelené louce na okraji města Nový Bor. V této oblasti je sklářství tradicí již od 14. století a Crystalex v tomto nádherném oboru nadále pokračuje, rozšiřuje své provozy i počet zaměstnanců. Pojďte tohle úžasné jubileum oslavit společně s českým výrobcem skla, který pro vás přichystal hned několik lákadel!


K příležitosti kulatých narozenin si pro vás Crystalex připravil zajímavé akce, ať už v rámci zboží nebo kulturních zážitků. Byla by nesmírná škoda nechat si je ujít, proto čtěte dál, ať vám nic důležitého neunikne!

Český výrobce skla
Crystalex je známým českým výrobcem pokračujícím v tradicích sklářského umění. Jedná se o největšího domácího výrobce nápojového skla, jeho sortiment ale zahrnuje i celou řadu dalších produktů - například vázy, mísy, decantery nebo celé sety. Klade důraz na kvalitu každého výrobku, má cit i pro ten nejmenší detail a jeho cílem je poskytnout zákazníkům vždy jen to nejlepší. O pečlivé práci společnosti Crystalex může hovořit nespočet spokojených zákazníků.

Elegantni sklenene vazy ozdobi kazdy stul

Letošní rok je pro Crystalex významný kulatým výročím. Za 50 let své existence si společnost prošla významnými změnami, které se podepsaly nejen na rozšíření nabízeného sortimentu, ale i zvýšení jeho kvality.

Sklenice z kolekce Angela

Od ruční práce k automatizaci
Zatímco v 60. letech byl Crystalex zaměřen pouze na ruční výrobu, v roce 1972 přišel významný zlom - spustila se první automatická linka na výrobu odlivek a kalíšků, ke které se postupem let přidávaly další.

Kolekce Claudia se hodi do rustikalniho interieru

Díky kombinaci strojní výroby a dekorací vám může výrobce Crystalex nabídnout prvotřídní produkty. Pyšní se především označením největšího výrobce nápojového skla, ale tím jeho sortiment ani zdaleka nekončí. V e-shopu výrobce najdete džbány, karafy, vázy i mísy. Vybírat můžete z několika produktových řad, nechybí barevné sklo nebo výrobky s ozdobnou dekorací. Sklenice s dekorací rázem ozvláštní každý přípitek nebo prostřenou tabuli.

Moderni kolekce Waterfall

Slevové akce i kulturní zážitky
K příležitosti oslavy 50. narozenin si pro vás společnost Crystalex připravila hned několik lákadel. Zavítat můžete na výstavu v Novém Boru, která potrvá až do října. Na září a říjen pro vás společnost Crystalex chystá zajímavé slevové akce, které si určitě nenechte ujít. Sledujte FB společnosti, kde budete o všech akcích informování a žádná z nich vám tak neproklouzne mezi prsty! Oslavte úžasné jubileum s českým výrobcem, rozhodně to je důvod k oslavě!

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze