Úvod

Čistička vzduchu Ionic-CARE: účinný pomocník pro každý den

Určitě jste se s tím již setkali. Vydýchaný vzduch, nepříjemné pachy, následná bolest hlavy, unavené oči, rýma či dokonce chronická únava. To vše je špatný vzduch ve vnitřním prostředí. Dýcháme ho, přestože je plný prachových částic, nečistot, virů, alergenů a bakterií. Přemýšlíte o čističce vzduchu? Děláte dobře.


Čističky vzduchu vedou nejen ke zlepšení podmínek pro dýchání, ale zároveň mají vliv i na naše zdraví. Nejen vzduch v bytě, v kanceláři či ve škole může zatěžovat náš organismus a narušovat imunitní systém, ale také ten venku, zvlášť je-li právě plný smogu. Pokud jste vy nebo vaše děti alergici, kvalitní čističku vzduchu velmi rychle oceníte. Čističkou vzduchu Ionic-CARE můžete výrazně podpořit zdraví své i svých blízkých a ještě tak zamezit dalším zdravotním komplikacím.

cisty vzduch v obyvacim pokoji

Jaký typ zvolit?
Ideálním řešením je Ionic-CARE Triton X6. Není náhodou, že tento typ je již několik let nejprodávanější na českém trhu. Moderní přístroj, který je kombinací výkonné čističky a ionizátoru. To však není vše. Je tichý (což oceníte zvlášť během noci, kdy nechcete být ve spánku rušeni), velmi účinný (až 96% účinnost při zachytávání nečistot), má také výrazně nízkou spotřebu, tři výkonové stupně a filtr, který se nemění, pouze omývá.
Ionic-CARE Triton X6 funguje na principu tzv. elektronového větru, který nahradil již zastaralý systém ventilátorů. Čistička nečistoty zachycuje s vysokou účinností na elektrostatickém filtru a vzduch v interiéru navíc obohacuje o zdraví prospěšné záporné ionty. Výkon, účinnost, cena, typ filtru a hlučnost jsou neodmyslitelná pozitiva, navíc k nim lze přiřadit i samotný vzhled čističky, který je řešen tak, aby představoval elegantní doplněk interiéru.

cisticky vzduchu Ionic-CARE
               Na výběr jsou tři barevné varianty – perleťově bílá,
stříbrná a černá.

Ionic-CARE Triton X6 znáte z TV, kde se mu dostává zasloužené pozornosti a v současné době je jeho zakoupení ještě výhodnější – doprava k zákazníkovi je zdarma!
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze