Úvod

Dokonale funkční baterie s elegantní tváří

Nezbytným doplňkem každé moderní koupelny jsou dokonale funkční baterie s atraktivním vzhledem. Pokud při výběru baterií sázíte především na mimořádnou kvalitu, komfort obsluhy, efektivitu ve spotřebě vody, bezpečnost a design, tak Vás uspokojí pouze nabídka od profesionálního výrobce.


Profesionální výrobce baterií 
Právě mimořádná kvalita, vysoký komfort obsluhy, efektivita ve spotřebě vody, bezpečnost a v neposlední řadě design, to všechno jsou synonyma, která velmi výstižně popisují sortiment finského průkopníka mezi výrobci vodovodních baterií a sprchových systémů Oras. Tento výrobce se v současnosti může pochlubit vedoucím postavením na evropském trhu s bezdotykovými bateriemi. Jak by také ne, když používá ty nejlepší dostupné technologie. Kromě technologie zpracování kovů a plastů zavedl Oras také elektronikou a mikroprocesory řízené vodovodní baterie. Elektronika zajišťuje bezpečí, dodává chytré operační funkce, usnadňuje používání, stejně jako hygienu, a navíc šetří vodu i energii (oproti běžným vodovodním bateriím až o 60%). Již od skončení druhé světové války Oras spolupracuje s italskými designerskými velikány Alessi, díky čemuž nabízí množství inovací pro koupelny i kuchyně. Můžete si vybrat ze široké škály inovativních baterií, termostatů, ventilů a sprch. Certifikáty kvality ISO 9001 a ISO 14001 jsou naprostou samozřejmostí. Vedle důrazu na spokojenost zákazníků je pro výrobce stejně důležitá ohleduplnost vůči životnímu prostředí.

     

Zvyšte uživatelský standard své koupelny
Níže přinášíme několik tipů, kterými můžete podstatně zvýšit standard užívání své koupelny. Termostatické baterie se těší velké oblibě především díky značné úspoře vody a energie a pohodlí při jejich používání. Jejich instalaci oceníte zejména v případě, že máte děti. Vanové a sprchové termostatické baterie totiž zajišťují spolehlivou ochranu nejmenších členů rodiny před možným opařením. Baterie Oras nás zaujaly svými inovačními prvky. Například série Oras Vega má eko-tlačítko usnadňující šetření vodou. U umyvadlových a sprchových baterií slouží eko-tlačítko také jako omezovač teploty a maximálního průtoku vody. Dokud nestisknete eko-tlačítko nelze pustit maximální proud vody a nedostanete se ani do krajní polohy páky pro horkou vodu, takže se nemusíte bát o Vaše nejmenší členy rodiny a ani o vysoký účet za vodu.

     

Bezdotykové baterie patří mezi nejnovější trendy. Umyvadlové či dřezové baterie, nebo sprchový panel se stanou vrcholem komfortu ve Vaší domácnosti. Bezdotykový sprchový panel s ruční a hlavovou sprchou vybavený termostatem je zárukou neobyčejně pohodlného sprchování. Skutečným klenotem Vaší koupelny může být bezdotyková baterie Cubista, která si Vás získá svým moderním designem. Nechyní jí žádný z dostupných ochranných ani úsporných prvků. Nabídka vodovodních baterií Oras Cubista je silně inspirována kubismem, který plynule spojuje moderní styl s nadčasovostí. Moderní vkusné baterie s geometricky čistými liniemi snadno sladíte s různými designy interiéru. Zajímavý prvek v oblasti vodovodních baterií rovněž představuje Bidetta, promyšlená kombinace umyvadlové baterie a ruční spršky, která se postará o maximum hygieny i v malých koupelnách a na toaletách. Chcete vidět ještě více z nabídky těchto jedinečných baterií? Navštivte internetové stránky www.oras.cz
!

              

www.oras.cz

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze