Úvod

Dokonalý úklid bez námahy – luxovat stačí jen očima

Také strašně neradi luxujete? Neluxujte! Přenechte tuto nepříjemnou práci těm, kteří jsou pro ni vyloženě stvoření. Robotické vysavače se postarají o dokonalý úklid Vašeho domova bez námahy. Kdykoli se pustí do práce, je na ně radost pohledět.


Když neradi luxujete
Luxování patří mezi nejméně populární domácí práce vůbec. Pokud však nechceme žít v prachu a špíně, je pro nás tato práce nutností. A v domácnostech s malými dětmi či domácími mazlíčky takřka každodenní rutinou. Jestliže se řadíte mezi odpůrce luxování, a přesto chcete mít doma čisto, máte několik možností. Přemluvit k luxování jiného člena rodiny, najmout si paní na úklid, anebo si pořídit robotický vysavač. První varianta je poněkud nevděčná, druhá drahá, takže zbývá ta třetí. Robotický vysavač.

roboticky vysavac Clean Mate QQ-2R

Výhody robotických vysavačů
Robotické vysavače přinášejí svým uživatelům celou řadu výhod. Kromě dokonalého úklidu bez námahy a úspory času dokážou vyčistit také obtížně dostupná místa, zejména rohy místností či prostor pod postelí. Při úklidu si poradí se všemi druhy povrchů, koberci počínaje a parketami konče. Přirozená inteligence těchto přístrojů vylučuje možnost pádu, robotické vysavače jsou vybaveny senzory. Pokud patříte mezi náročnější zákazníky, můžete si pořídit vysavač s nadstandardními funkcemi, jako je časování robota či dálkové ovládání nebo i robota s umělou inteligencí úklidu, který pokryje až 99% plochy.

vysavac Roomba 775
Vyberte si ten pravý
Robotické vysavače se vyrábějí v mnoha cenových relacích. Cena se zpravidla odvíjí od množství funkcí a inteligence robota. Pokud hledáte spojení vysoké kvality a nízké ceny, pořiďte si model Roomba 521. Tento iRobot si mistrně poradí s úklidem stejně jako jeho dražší nadupaní příbuzní. Jestliže máte doma čtyřnohé mazlíčky, oceníte přednosti modelu Roomba 775 PET, který je speciálně navržen pro Vaše domácí mazlíčky a díky funkci Virtual Halo dokáže Vašim miláčkům i jejich pelíškům či miskám s jídlem elegantně vyhnout. Většina robotických vysavačů podporuje takzvané nevidit elné zábrany, aby Vám Váš nový pomocník „neutekl“ nebo nevcházel někam, kde si to nepřejete. V případě, že nemáte doma koberce, a spokojíte s běžným modelem, můžete si pořídit pomocníka na luxování tvrdých podlah, třeba Ecovacs D56, či Cleanmate QQ-2LT. Pokud ovšem milujete moderní hračičky, dálkové ovládání, programování úklidu předem, či máte extrémně velké plochy, mimořádný robotický vysavač iClebo Arte Vás jistě zaujme. Díky Hepa filtru představuje tento korejský fešák ideální řešení všude tam, kde žijí alergici.
iClebo Arte
Optimální řešení pro Vaše bydlení
Jak vidíte, rodina robotických vysavačů je velmi široká, a to jsme zmínili jen některé z jejích členů. Že nevíte, pro který z přístrojů se rozhodnout? Stačí se zeptat. Svůj dotaz můžete odeslat přímo specializovanému prodejci robotických vysavačů www.roboticky-vysavac.cz, který Vám ochotně pomůže s výběrem optimálního řešení pro Váš domov. Přejeme Vám příjemný nákup a užívejte si hezké dny bez luxování.

roboticky-vysavac.cz logo
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze