Úvod

Domácí wellness bez problémů

Zrezivělá vířivka, sauna, ze které uniká teplo a parní lázeň plná plísně. I tak to může dopadnout, když si do domácího wellness pořídíte nekvalitní levné vybavení.


Na domácím wellness se nevyplatí šetřit. Nebo se vážně chcete strachovat, že vám vlhko unikající z parní lázně způsobí plíseň na zdi? Často ale nejde jen o škodu na vybavení, ale dokonce o zdraví.

Například domácí kutilové, kteří se pustí do stavby finské sauny svépomocí, svůj výtvor často utěsní tak, že dovnitř nemůže proudit vzduch. V levných infrasaunách jsou zase často nainstalovány nekvalitní infrazářiče. Takové vás sice zahřejí, ale o léčivých účincích si můžete akorát nechat zdát.

infra sauna

Co je domácí wellness
Wellness je moderní způsob relaxace, který kombinuje blahodárné účinky vody a tepla na fyzické i psychické zdraví. Wellness centra najdete v každém větším městě nebo lepším hotelu, mnoho lidí si však buduje vlastní u sebe doma.

Nemusí tak nikam dojíždět, platit vstupné, ani sdílet saunu či vířivku s cizími lidmi. Naopak po celodenním shonu relaxují a posilují zdraví v pohodlí vlastního domova. Bazény nebo parní lázně mají k dispozici 24 hodin denně.

parni lazen

Jak na domácí wellness
Návrh a realizace wellness je náročný proces, proto doporučujeme nechat ho na odbornících.
Standardní postup vypadá takto:
1. Promyslete si, co má vaše domácí wellness mít.
2. Změřte prostory, které máte k dispozici.
3. Stanovte si částku, kterou chcete do domácího wellness investovat.
4. Kontaktujte českou firmu EuroBalneo, která má bohaté zkušenosti s návrhy a realizací privátních wellness i velkých center.
5. Po domluvě a ujasnění představ nechte instalaci na zkušených odbornících.
6. Technici vám poradí, jak o vybavení nejlépe pečovat.
7. EuroBalneo zajistí také případný servis a postará se o bezproblémový chod veškerého vybavení.

domaci wellness

Firma EuroBalneo vznikla v roce 2003 a od té doby realizovala tisíce zakázek v České republice i v zahraničí. Wellness od EuroBalneo můžete vyzkoušet například v největším aquaparku na jižní Moravě.

logo EuroBalneo
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze