Úvod

Jak si vybrat dveře

Kvalitní dveře jsou důležitou součástí dobře navrženého interiéru a jejich výběr rozhodně nelze podcenit. Při volbě dveří je nutné brát úvahu celou řadu různých aspektů, přičemž důležité jsou nejen rozměry, ale také design a provedení a také fyzikální vlastnosti.


Ne všude se zkrátka hodí dveře s průsvitnými skleněnými panely, v bytech či domcích je zase dobré na důležitá místa osadit protipožární dveře s deklarovanou odolností proti ohni. Výrobci a prodejci dveří proto nabízí celou řadu materiálů a provedení. V našem internetovém obchodě si můžete vybrat jak dveře plné, tak i prosklené, přičemž na výběr máte mnoho kombinací dřevěných povrchů (dub, buk, ořech) a prosklení (textura kůry, matné sklo atd.). Z naší nabídky dveří si tak vyberou nejen tradicionalisté, kteří hledají klasický léty prověřený dřevěný vzhled, tak i příznivci moderních interiérů preferující spíše neotřelý až avantgardní design.

Kování a zámky podle vašeho výběru
V ceně dveří zpravidla nebývá zámek, kování a kliky. Je to z toho důvodu, aby si zákazník mohl vybrat variantu zámku a design kliky a kování přesně podle svého vkusu. Dveře lze doplnit třeba klasickým zámkem FAB, pokud budou dveře sloužit v koupelně či na toaletě, je možné na ně osadit vnitřní zámek. Příplatky za zámky nejsou vysoké, v našem obchodě za ně zaplatíte cca 60 Kč navíc. Vnitřní dveře může dobře doplnit populární „minimalistické“ rozetové kování, naopak součástí vnějších dveří jistě bude robustní bezpečnostní kování. 

              

K všem dveřím samozřejmě nabízíme i odpovídající zárubně s dvoubodovými závěsy. I u zárubní lze zvolit povrchovou úpravu tak, aby odpovídala instalovaným dveřím.

Posuvné dveře šetří místo
Hledáte dveře pro instalaci v malém bytě či jiném stísněném prostoru? Zkuste zvážit pořízení posuvných dveří? Posuvné dveře jsou velmi populární hlavně v anglosaských zemích, i v české republice si ale v posledních letech získávají na oblibě. Posuvné dveře jsou velmi elegantním doplňkem interiéru a navíc šetří místo. Pro instalaci stavebního pouzdra posuvných dveří však potřebujete odpovídající velikost stavebního otvoru. V naší nabídce najdete kvalitní stavební pouzdra JAP, která splňují i ty nejvyšší nároky při zachování příznivé ceny. 

 

I v případě posuvných dveří si můžete vybrat z celé řady designů a provedení. I posuvné dveře se vyrábí dvoukřídlé, je možné volit způsob prosklení atd. Možnosti tu zkrátka jsou.

www.dvere.cz


Kam dál?

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze