Úvod

Jedinečné spojení skvělého návrhu a nábytku na míru

Potřebujete provést rekonstrukci? Anebo svůj domov teprve zařizujete a záleží Vám na tom, abyste se nedopustili závažných chyb? Víme, na koho se při zařizování obrátit! Poradíme Vám, kde získat krásný interiér plný osobitého nábytku na míru!


Bytové interiéry na míru
Společnost JN Interier Česká republika, s.r.o. (a dceřiná společnost JN Interier Morava, s.r.o.), kterou najdete na www.jninterier.cz, patří mezi největší poskytovatele služeb v oblasti moderního bydlení. Specializuje se na zařizování bytových interiérů na míru.
Jestliže potřebujete poradit, jak uspořádat a zařídit svůj domov, můžete též požádat o radu specialisty z profesionálního týmu bytových designérů.

 

Inspirace pro moderní bydlení 
Realizace interiéru bytu v Prokopském údolí je dobrým příkladem velmi zdařilého spojení návrhu designéra a nábytku na míru. Jeho majitelka přišla s půdorysem bytu, který chtěla zařídit. Po první konzultaci a několika úpravách byl na světě grafický návrh. Kuchyně červené barvy ve vysokém lesku, která se pyšní žulovou pracovní deskou, má neobyčejně dynamický náboj.
V další části obytné zóny nás upoutá symbióza obývací stěny z lamina buk v příjemném odstínu schoko a bílé kožené sedačky. K celkovému doladění interiéru přispěla černobílá tapeta s něžným květinovým motivem. 
V patře se nachází elegantní ložnice doplněná praktickou šatničkou. Použité materiály (bílé lamino, hliníkový rám posuvných dveří a výplň z mléčného skla) jsou právě trendy. 
Pracovna (sloužící také jako pokoj pro hosty) je vybaven stěnou, kterou lze použít ve více směrech. Materiál lamino buk schoko v kombinaci s lesklým laminem zelená Iguana dodává interiéru potřebnou svěžest. Iguanová zelená se ještě dále opakuje, a to na jedné ze stěn. Nosí ji také okenní rolety.
Že byste si také rádi nechali zhotovit podobný projekt? Žádný problém. 
Náš tip: Promyslete si předtím, jaký nábytek by se mohl stát součástí Vašeho moderního a komfortního bydlení! Níže najdete několik tipů.

 

Nábytek na míru
Nábytek si zde nechte zhotovit pěkně na míru. Od vestavěné skříně, přes kuchyňskou linku, až po knihovnu a postele. Není totiž nad předměty, které byly vyrobeny přímo pro Vás.
Praktické a flexibilní
vestavěné skříně představují velmi elegantní způsob, jak získat maximum úložného prostoru, anebo přirozeně rozdělit interiér. Stanou se nejen užitečnou, ale také harmonickou a osobitou součástí Vašeho interiéru!
U JN Interiér pořídíte stylovou kuchyni na míru Vaší peněžence i prostoru. Vždy si můžete vybrat, buď z typizovaných prvků, anebo zvolit individuální řešení, který Vám zhotoví společně s cenovým rozpočtem. 

 

Že do Vašeho obývacího pokoje, předsíně či pracovny potřebujete celou nábytkovou sestavu? Nechte si ji zhotovit dle Vaší potřeby a požadavků! Vybrat si dále můžete vybrat z bohaté nabídky stolů a komfortních židlí do kuchyně či jídelny. Velká pozornost je věnována postelím, nábytku, který ovlivňuje kvalitu našeho života, více než ostatní.

 
  
Tak neváhejte a dopřejte svému domovu osobitou tvář, kterou si zaslouží!

www.jninterier.cz

Kam dál?

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze