Úvod

Již brzy… podzimní veletrh FOR INTERIOR

Ani letos si nenechte ujít oblíbený podzimní veletrh nábytku, interiérů a bytových doplňků FOR INTERIOR, který můžete navštívit 5. – 8. října na výstavišti PVA EXPO PRAHA v Letňanech.


Ve čtyřech halách uvidíte to nejlepší z nabídky téměř pětistovek vystavovatelů. Prohlédnete si výrobky českých i zahraničních firem, v nichž objevíte opravdu jedinečné kousky. Budete obdivovat zboží již tradičních vystavovatelů, ale také firem, které se na veletrhu s renomovanými značkami představí poprvé. Výrobky si zde můžete také zakoupit, mnohdy za zvýhodněné veletržní ceny.

FOR INTERIOR vám i letos nabídne bohatý doprovodný program. Můžete se těšit na zajímavou expozici a přednášku designérky Ivy Bastlové, tentokrát na téma nadčasové interiéry s přírodními materiály. Pro všechny zájemce je také nachystáno bezplatné poradenství podle učení Feng shui od společnosti Casamoderna a bezplatné konzultace s bytovými architekty a designéry.

for interior

Porotci loňské soutěže BEST OF INTERIÉR ROKU 2016 promluví na téma nejlepších českých a slovenských interiérů soukromých bytů a veřejných prostor. Konkrétně se budou zodpovídat otázky o jejich originalitě, nadčasovosti a konkurenceschopnosti proti zahraničním trendům.

Chystáte se na veletrh FOR INTERIOR? Potom neváhejte, nyní můžete zakoupit vstupenky se slevou 50 Kč. Více informací najdete na www.forinterior.cz.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze