Úvod

Luxusní sedací soupravy - vyberte si tu svou

Zařizujete nebo již máte zařízený obývací pokoj v moderním či klasickém designu, anebo v populárním retro stylu? Pořiďte si sedačku, která vkusně dotvoří jeho interiér. Víme, kde najdete luxusní sedací soupravy do každého obývacího pokoje.


Moderní design: Komfort, funkčnost, variabilita
Příznivci moderního stylu bydlení požadují od dominanty svého obývacího pokoje komfort, krásný design, funkčnost a variabilitu zároveň. Přesně taková je sedací souprava Verona skrývající v sobě spoustu nekonečných možností. Vedle pohodlného posezení Vám nabídne také netušené úložné a odkládací prostory. A design? Barva a materiál potahu záleží jen na Vás. Nožičky můžete mít z několika druhů dřevin či kovu. Spoustu variability a komfortu zároveň v sobě ukrývá také luxusní sedací souprava Eva s mnoha rafinovanými detaily. Díky použití luxusních materiálů a výjimečnému zpracování představuje oblíbené řešení pro náročné.


Sedací souprava Eva.

Klasický design: München a Napoli

Na své si přijdou také milovníci klasického designu, kteří si mohou do svého království nastěhovat některou z luxusních sedaček pojmenovaných podle evropských měst. Sedačka a křesla München Vás pohodlně usadí a vnesou do Vašeho domova velmi přátelskou atmosféru. Interiér klasického obývacího pokoje nepohrdne ani sedačkou Napoli, která kromě příjemného posezení na požádání zajistí i poležení na výsuvné válendě. Také majitelé tradičních interiérů si mohou při volbě své sedačky vybrat z pestré palety potahových látek a materiálů nožiček.


Sedačka a křeslo München.


Sedačka Napoli.

Stylový retro nábytek
Z bohaté nabídky sedacích souprav si vyberou také nadšenci populárního retro stylu, kteří ocení především možnost výběru z mnoha různých časových období. Aniž byste vlastnili stroj času, můžete se díky své sedačce přenést do dvacátých, třicátých či čtyřicátých let minulého století, anebo třeba do věku slavného spisovatele Hemingwaye. Nostalgii minulých časů vnese do Vašeho domova také sedací souprava Los Angeles. Stylový retro nábytek osloví i všechny ty, kteří našli zalíbení v mixu různých designů. Retro a moderna, to jsou dva styly, kterým to spolu opravdu sluší.


Sedací souprava Los Angeles.

Luxusní sedací soupravy do obývacího pokoje v libovolném stylu si můžete blíže prohlédnout v katalogu, který najdete na http://www.bohm-ji.cz/cs/katalog/.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze