Úvod

Maminky, na oslavu Vašeho svátku stačí jen prostřít

Den matek patří mezi svátky, které si nejvíce užijeme. Na rozdíl od Vánoc či Velikonoc totiž není spojen se žádným velkým pečením, vařením, ani gruntováním. Stačí jen pěkně prostřít stůl, připravit pár chlebíčků a nějakou tu sladkou dobrotu pro ty, které máme nejraději. Umocněte kouzlo společného stolování novým ubrusem a dalšími textilními doplňky, ať máte doma tu nejkrásnější atmosféru nejen při této příležitosti, ale po celý rok.


Domov plný srdíček
Nic nedokáže zvelebit domov tolik jako půvabné textilní doplňky. Tím nejdůležitějším z nich je samozřejmě ubrus, který dotváří útulné zázemí pro naše stolování. Červenobílá kombinace s motivem srdíček sluší všem interiérům. Klasické a rustikální bydlení stylově doladí, zatímco moderní příjemně odlehčí a dodá jim lidskou tvář. Součástí srdíčkové kolekce Valentino je nejen ubrus s prostírkami a textilním košíkem, ale také povlaky na polštářky, zástěry a chňapky. Naplňte svůj domov láskou od stolu až k plotně!

Kolekce Valentino

Inspirace pro moderní interiér
Pokud si příliš nepotrpíte na srdíčka, můžete se nechat inspirovat některým z neutrálních dekorů. Což takhle dát si hnědou Jiřinu? Napron, středový menší ubrus prostíraný nakoso, s dvojitým lemem bude Vašemu stolu slušet po celý rok. Tento způsob prostírání ocení především v rodinách s malými dětmi, které mohou snadno stáhnout klasický celoplošný ubrus i se vším, co na něm stojí.


Módní černobílé kouzlení

Majitelky moderních interiérů s velkou oblibou sázejí na nadčasovou černobílou kombinaci. Jak by asi Vašemu domovu slušely doplňky z elegantní kolekce Esprit? Štola nebo chcete-li běhoun či šála patřící mezi nejnovější módní hity v prostírání dodá Vašemu stolování nezaměnitelný styl.

Elegantní doplňky z kolekce Esprit

A pokud se nespokojíte se štolou, prostírkami, chňapkou, zástěrou, polštářky a dalšími standardně vyráběnými produkty, můžete poptávat svoje rozměry, případně výrobky nebo si objednejte jen metráž a zkrášlete svůj domov dle vlastní fantazie a potřeb! Vždyť si můžete ušít také sedáky nebo záclony.

Kolekce Rococo tmavé
Textilu se nebojte
Zaujaly Vás naše látkové inspirativní tipy, ale máte obavu, že by krásně čistý ubrus u Vás doma vydržel jen několik krátkých minut, anebo ani to ne? Zahalte svou jídelní tabuli do pestře vzorovaného ubrusu, kde se ztratí i stopy po špenátové či rajské polévce! V internetovém obchodě s bytovým textilem www.zdekor-eshop.cz myslí na vše. Stačí si jen vybrat z bohaté nabídky textilních výrobků.

Kolekce levandule

Přejeme Vám šťastnou ruku při výběru, krásnou oslavu a příjemné stolování v kruhu svých nejbližších!

Logo e-shop ZDEKOR
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze