Úvod

Novinka: malé domácí spotřebiče MORA PREMIUM

Tradiční česká značka MORA na trh poprvé v historii uvádí vlastní řadu malých domácích spotřebičů MORA PREMIUM. MORA jde tímto přelomovým krokem vstříc zákazníkům, kteří si za téměř 190 let dlouhou existenci značky zvykli vnímat výrobky MORA jako moderní, spolehlivé a mimořádně praktické pomocníky za dostupné ceny.


Vedle stávající nabídky kuchyňských spotřebičů (vše od vestavných spotřebičů, sklokeramických desek, přes chladničky, mikrovlnné trouby, myčky až po odsavače par či sporáky) si tak nyní mohou pořídit také rychlovarnou konvici, toustovač, tyčový mixér a ruční šlehač značky MORA v nadčasové černé barvě nebo nerez.

Malé domácí spotřebiče MORA PREMIUM
rychlovarna konvice MORA
S rychlovarnou konvicí MORA (modely KP 173 X a KP 170 B) je horká voda na zalití čaje, kávy, instantních nápojů, polévek a dalších jídel k dispozici během pár minut, aniž by bylo zapotřebí sporáku či hrnců. Má objem 1,7 litru, snímatelný a omyvatelný filtr vodního kamene zamezuje usazování vodního kamene. Díky otočné základně 360° lze konvici nasadit v jakékoli pozici. Uživatelský komfort a bezpečnost zvyšuje otevírání víka tlačítkem a ochrana před přehřátím. Samozřejmostí je ukazatel hladiny vody a automatické vypnutí při dosažení varu. Součástí konvice je prostor pro uskladnění připojovacího kabelu, který tak nepřekáží a zabere méně místa. Velmi efektní je modré (model KP 173 X) nebo červené (model KP 170 B) podsvícení spínače.
toustovac MORA

Toustovač MORA
(modely TP 903 X a TP 900 B) dodá na váš stůl křupavý toust či pečivo kdykoliv potřebujete. Je vybaven nejen funkcí opékání, ale také rozmrazování, což se může hodit, když nejsou k dispozici čerstvé tousty a je třeba sáhnout po zásobách v mrazničce. Variabilitu použití ještě zvyšuje vysunutelný rošt pro ohřev pečiva. Nastavitelná úroveň opečení v rozmezí 1 - 7 je zárukou toustu křupavého právě tak, jak to máte rádi. A ať zvolíte jakýkoliv stupeň, stěny spotřebiče zůstávají stále studené, což ocení nejen v rodinách s malými dětmi. Nechybí tlačítko Stop pro okamžité vysunutí, ani vyjímatelný tác na drobky, který usnadňuje údržbu a čištění. Součástí toustovače je prostor pro uskladnění připojovacího kabelu, který tak nepřekáží a zabere méně místa. Velmi efektní je modré (model TP 903 X) nebo červené (model TP 900 B) podsvícení tlačítek.

tycovy mixer MORA
Tyčový mixér MORA
(modely MSP 603 X a MTP 600 X) je rychlý, efektivní, velmi snadno ovladatelný, univerzální asistent, se kterým zdoláte mnohé kulinářské výzvy. Tyčový mixér má elegantní nerezový plášť, kvalitní nerezovou čepel a odnímatelnou nerezovou mixovací nohu, kterou lze snadno po každém použití umýt. Tyčový mixér MORA MSP 603 X je navíc vybaven nerezovou šlehací metlou, plastovou nádobou 500 ml a sekacím nástavcem s nádobou 600 ml. Rozhodně se vyplatí mít jej po ruce, když se rozhodnete připravit lahodou krémovou polévku, dětské kaše, džemy, pomazánky, krémy, ovocné a zeleninové koktejly či dřeně. S tyčovým mixérem MORA se to podaří jednoduše a rychle - pouhým stisknutím tlačítka. Výhodou je příjemně tichý provoz a možnost plynule regulovat výkon.
rucni slehac MORA

Příprava šlehačky, nadýchaného těsta nebo bramborové kaše je s ručním šlehačem MORA (model MRP 350 X) hračkou, ať už jste kuchařský mistr nebo nezkušený amatér. Ruční šlehač s elegantním nerezovým pláštěm má ve výbavě dvě extra silné šlehací metly a hnětací háky. Ergonomicky tvarovaná rukojeť se velmi pohodlně drží, tlačítko pro vysunutí šlehacích a hnětacích metel je umístěno optimálně pro snadné ovládání.

             premiova znacka MORA                     logo MORA               
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze