Úvod

Novinka známá jako HORKÉ BOBY vám zvedne náladu

Při zařizování nového bydlení není nouze o vypjaté a krizové situace, po kterých si zasloužíte nějaký odpočinek nebo nějakou dobrou pochutinu tzv. na nervy. Na trhu je v nabídce nepřeberné množství různých sladkých i slaných dobrůtek, lákají nás v reklamách, ve výlohách a na různých poutačích přímo v obchodech.


Nějaké dobré mlsání v kavárně či v cukrárně také dovede skvěle zlepšit náladu. Co si tedy vybrat? Zkuste něco nového. Jednou takovou novinkou na trhu jsou HORKÉ BOBY, které vás pohladí nejen na duši a chuťových pohárcích, navíc jsou i zdraví prospěšné.

Co jsou HORKÉ BOBY?

HORKÉ BOBY jsou kakaové boby ve své nejčistší podobě, které v sobě uchovávají mnoho svých chutí a především zdravých látek. Na první ochutnání jistě zaujme jejich čistá chuť, která rozvine všechny smysly. Kakaové boby, které pochází z daleké Columbie a Madagascaru, jsou v HORKÝCH BOBECH obsaženy podílem 82%. Další podíl tvoří kakaový prášek NATURAL a třtinový. HORKÉ BOBY jsou novinka na trhu, kterou rozhodně stojí za to vyhledat a ochutnat.

kakaove boby

Může kakao nahradit kávu?

Kakaové boby se řadí mezi superpotraviny a proto by neměly chybět v našem jídelníčku. Obsahují mnoho vitamínů, minerálů, antioxidantů a jsou bohaté na omega 3 a omega 6 kyseliny. Dále jsou dobrým zdrojem bílkovin, vlákniny a sacharidů. Krom těchto a mnoha dalších látek je kakaový bob tvořený kakaovým máslem, které je pro lidské tělo velice prospěšné.
Zdravé boby obsahují látku theobromin, která na lidské tělo působí velmi podobně jako kofein. Kakao si tedy jako jistý životabudič a zdroj energie mohou dopřát i nastávající maminky. Je to plnohodnotná náhražka kávy, která je zdravější a mohou si ji krom maminek dopřát i lidé kupříkladu s vysokým krevním tlakem.

Proč právě HORKÉ BOBY?

Čistá chuť je vynikajícím benefitem tohoto produktu. Mnoho kaváren, cukráren a malých obchůdků se zdravou výživou již má tento produkt v nabídce a jeho ochutnání rozhodně stojí za vyzkoušení. Kakaové boby a další pochutiny z nich vyrobené zajistí pozvolné uvolňování energie do těla, podporují imunitní systém a pomáhají detoxikovat organismus. Mají výborné antidepresivní účinky a pomáhají uklidňovat nervový systém. To vše jsou vlastnosti, které velmi oceníte při náročných životních situacích a šálek horkého kakaa vám tak zpříjemní den a i při deštivém počasí budete mít stále úsměv na tváři.

lahodne HORKE BOBY

Kde HORKÉ BOBY najít?

Zeptejte se ve vaší oblíbené kavárně či cukrárně, jestli mají tuto pochutinu v nabídce. Kakaový nápoj bez ztužených tuků dodá vašemu tělu mnoho energie a při posezení s přáteli se do vás bude vlévat dobrá nálada a optimismus i přes to, že venku je již sychravý podzim.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze