Úvod

Novinky pro letošní rok reflektují moderní trendy a design

Veletrh bydlení, stavby a rekonstrukcí FOR HABITAT přinesl i letos mnoho novinek a inspirace. Stejně jako v letech minulých se konal v areálu PVA EXPO PRAHA v Letňanech, a pokud jste ho nestihli navštívit, přinášíme vám informace o novinkách od CAG, jednoho z vystavovatelů a také držitele ceny TOP EXPO 2016.


CAG je dnes již tradiční český výrobce interiérových dveří a zárubní, vestavěných skříní a nábytku na míru. Na trhu funguje od roku 1998 a každý rok se snaží svým zákazníkům přinášet inovace, které je osloví nejen kvalitou a designem, ale také svou funkčností.

nabika dekoru dveri a nabytku na miru od CAG

Obchodní ředitel CAG pan Luděk Absolon považuje letošní ročník veletrhu FOR HABITAT za velmi úspěšný: „Náš veletržní stánek si prohlédlo téměř 600 návštěvníků včetně našich zákazníků a obchodních partnerů. Mnoho z nich neřešilo pouze prohlídku fyzicky vystavených vzorků, ale také konkrétní požadavky na realizaci a vlastní představy v rámci výroby dveří i nábytku na míru.“

stanek CAG na veletrhu FOR HABITAT

Velkou odměnou za odvedenou práci bylo dle slov celého týmu obchodníků CAG ocenění TOP EXPO. To bylo společnosti CAG uděleno za nejpůsobivější expozici celého veletrhu, která ale zároveň splnila svoji funkci pro dobrou komunikaci s návštěvníky.

A teď k samotným novinkám, které si výrobce letos připravil. Nový laminátový dekor BÍLÝ SAMET je podobný matnému lakovanému povrchu, zachovává ale vysokou odolnost laminátu a hlavně velmi příznivou cenu. Nový model dveří KONTRAST nabízí nestárnoucí kombinaci bílé a černé barvy. Jak už název modelu napovídá, detaily jako panty, rámečky, hrany dveří nebo klika jsou v kontrastní barvě oproti ploše samotných dveří. Model je určen pro všechny, kdo hledají neotřelý design a nebojí se výrazných prvků. Kromě tradiční černobílé kombinace jsou možné i další varianty kontrastní barevnosti díky lakování do mnoha odstínů podle vzorníků RAL.

modre interierove dvere CAG

Na veletrhu byly také představeny další možnosti úpravy dekoru dýha dub FORTE. Vzhledem k tomu, že jde o masivní přírodní povrch, který je individuálně upravován mořením i speciálními technikami probarvování, jsou jeho možnosti téměř nekonečné. CAG na veletrhu ukázalo, že skvěle rustikálně vypadá, když je do dřevního póru aplikována černá barva. Celkově pak povrch vytváří příjemný vintage dojem, který je aktuálně velmi populární jak u dveří a zárubní, tak u nábytku na míru, který má výrobce rovněž v nabídce.

dyhovany nabytek na miru

Z dalších novinek stojí za zmínku minimalistická garnýž HÄFELE z eloxovaného hliníku pro posuvné dveře, dodatečně montovatelný elektromotorický zámek ENTR pro bezpečnostní dveře nebo povrchová úprava dveřní kliky SECUSAN, která na svém povrchu likviduje mikroby a bakterie.

detail dyhovynych dveri CAG

Díky velkému zájmu návštěvníků veletrhu budou novinky postupně zařazeny do výrobního programu již v průběhu prvního pololetí 2016.
Nejčastější dotazy návštěvníků se týkaly vzhledu dveří a jejich možností a také poskytovaných služeb. Příjemným překvapením byla rozsáhlá nabídka laminátových povrchů včetně povrchu REAL, který velmi věrně napodobuje vzhled přírodního dřeva. Většina návštěvníků veletrhu ocenila rovněž odborné poradenství a krátké dodací termíny poptávaných dveří a zárubní.

stanek CAG, veletrh FOR HABITAT

Pokud jste stánek CAG na veletrhu FOR HABITAT nenavštívili, podívejte se na www.dverecag.cz a prohlédněte si aktuální nabídku výrobce včetně referenčních realizací. Neváhejte také využít odborné poradenství přímo na vzorkových prodejnách CAG a nechte si zpracovat individuální cenovou nabídku přímo na míru Vašim potřebám a možnostem.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze