Úvod

Objevte pergoly, které Vás dostanou!

Navrhujete si nové bydlení, anebo byste je rádi doplnili o venkovní obývací pokoj? Dovolte, abychom Vám představili luxusní pergoly, které Vás zaručeně dostanou. Svou funkčností, variabilitou i designem.


Luxusní pergoly Pergopolis zajišťují spolehlivou ochranu před nepříznivými vlivy počasí – větrem i deštěm (horizontální povrch vyrobený z vodotěsných tkaných třívrstvých PVC plachet perfektně odvádí vodu, nosné konstrukce některých modelů navíc obsahují systém pro odvod vody) a díky neomezené maximální velikosti přinášejí neobyčejně široké možnosti architektonického využití. Základem je nosná konstrukce z hliníkového profilového systému, doplněná nerezovými komponenty. Ovládání je buď ruční, nebo motorové. Zde záleží na velikosti pergoly. V příslušenství najdete větrný a světelný senzor, další výhodou je možnost dálkového ovládání. Vybrat si můžete z 5 hlavních modelů a jejich variant.

luxusni pergola Master

Take it easy!
První z modelů, pergolu EASY s možností délky až 7 metrů, určenou pro individuální nosnou konstrukci z rovného profilu bez opěrných nohou EASY můžete zabudovat jak vodorovně, tak zešikmeně. Pokud jde o barevnost, v základu jsou celkem 4 barevná provedení (bílá, zelená, antracitová a béžová), na objednání si můžete zvolit libovolnou barvu ze vzorníku RAL nebo dřevěný dekor. Stejnou možnost volby máte i v případě ostatních typů konstrukcí.

pergola Easy bez nosne konstrukce

Nejoblíbenější je plochá
Nejžádanější řešení představuje varianta zastřešení s odlehčenou konstrukcí a připojením na zeď v provedení s rovným profilem - model CONCEPT Flat. Konstrukce se připojuje pomocí kloubového systému se stojnými nohami. Maximální délka této pergoly činí 5,5 m, výhodou je možnost objednání okapového systému.
Pokud dáváte přednost provedení se zahnutým profilem, můžete své relaxační zákoutí zastřešit modelem CONCEPT Rondo. Jedná se o stejnou konstrukci jako má model CONCEPT Flat, se stojnými nohami připojovanými pomocí kloubového systému, jediný rozdíl spočívá právě ve sklonu.

pergola s robustnejsi konstrukci Intense

Je libo robustnější konstrukce?
V případě, že preferujete robustnější konstrukci, jistě Vás zaujme model INTENSE, kde je připojení stojných nohou ke střeše řešeno pomocí konzol. (Ke střešní konstrukci pomocí konzol se rovněž připojují modely COMPACT či MASTER.) Stejně jako u modelu CONCEPT, i zde máte možnost volby rovného a vypouklého provedení.

pergola s odlehcenou konstrukci Concept Rondo

Pokročilejší model EMOTION, ať už v provedení Flat či Rondo, navíc přináší výhodu v podobě odvodu vody integrovaného ve stojných nohou, který je již součástí základní výbavy. Odvod vody v základní výbavě má i model MASTER.

pergola Emotion s unikatnim odvodem vody ve stojnach

Zpříjemněte si své bydlení
Více o možnostech elegantního zakrytí teras se dočtete na stránkách společnosti ART bazény, www.moderni-bazeny.cz, na kterých najdete nejen luxusní pergoly Pergopolis s nadstandardní 5letou zárukou, ale také altány a bazény včetně zastřešení, vířivky či sauny. Zpříjemněte si své bydlení i Vy. Příjemným zážitkem bude již samotná návštěva showroomu v Praze či Brně, kde při prohlídce funkčních pergol rovněž oceníte osobní přístup k zákazníkům.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze