Úvod

Plisé žaluzie a látkové roletky

Moderním trendem poslední doby se stávají doplňky do našich oken ve formě látkových prvků. Široký výběr druhů tkanin a jejich barevností nám dává jistotu ideálního okenního stínění. Na každém z nás je pak volba správného druhu zastínění.


Plisé žaluzie – jednoduchá elegance
Nejoblíbenějším stínícím prvkem loňského roku se staly plisé žaluzie. Jednoduché ovládání tahem za dolní či spodní profil nám dává na výběr, jak žaluzii použít. V nabídce společnosti SunWay je dvacet typů látek, kdy každá je v několika barevných odstínech. Katalog tak čítá zhruba 200ks látek. Na výběr je i široká škála barevnosti profilů samotných. Plisé žaluzie se staly cenově přijatelnými pro každého zákazníka. Pohodlná údržba, variabilita a elegantní design. To vše jsou přednosti tohoto druhu zastínění.

plise zaluzie

Látkové roletky
Látkové roletky jsou oblíbené především z důvodu široké škály látek, které mají různé vlastnosti a vzhled. V nabídce jsou roletky instalované do okenního křídla – Orion, případně pak roletky instalované nad okenní otvor – Classic. Oba dva typy látkových roletek nabízí společnost SunWay v provedení jednoduché látky, či s látkou tzv. Zebra (den/noc). Standardním způsobem ovládání je řetízek. Dokážeme však roletky i motorizovat, kdy novinkou na našem trhu jsou bateriové motory, které jsou nabíjeny stejně jako váš mobilní telefon. Odpadá tak jakákoliv elektropříprava, sekání a vedení kabelů.

latkove rolety Modula

Ostatní možnosti zastínění oken
Každý z nás se pravděpodobně již setkal s hliníkovou horizontální žaluzií. Tato varianta je oblíbená pro jednoduché ovládání a možnost naklápění si lamel tak, abychom regulovali prostup světla. V kancelářských budovách, nemocnicích a jiných veřejných budovách se setkáme se zastíněním pomocí vertikální látkové žaluzie. Tento typ má nespornou výhodu v možnosti zastínění větších ploch jedním stínícím prvkem. Možností je opravdu mnoho a tak budeme rádi, když se obrátíte přímo na profesionály ve svém oboru, kteří vám rádi poradí a pomohou se správným výběrem.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze