Úvod

Postele z přírodních materiálů se postarají o Váš zdravý spánek

Jak se v poslední době ukazuje, za problémy se spánkem a potažmo také se zdravím často stojí volba nevhodné postele. Většina z nás tuto volbu buď jednoduše podcení, anebo si ve snaze udělat něco pro své zdraví vybere příliš tvrdou matraci. Jak tedy vybrat postel pro zdravý spánek? Čím bychom se měli řídit?


Pocit beztíže a dokonalého uvolnění
Obecně rozšířený mýtus čím tvrdší postel, tím zdravější páteř, má za následek, že se tisíce lidí připravují o pohodlí nejen při spánku, ale také během dne, kdy se cítí unavení a rozlámaní, přestože v noci spali dostatečně dlouhou dobu. Majitelka studia Naty Naty, Pavlína Rosenthal, díky svým mnohaletým zkušenostem zjistila, že při volbě postele by se měl člověk řídit především svým instinktem, protože pak si s největší pravděpodobností vybere příjemné lůžko, které mu poskytne pocit beztíže a dokonalého uvolnění.

cerna postel 

Pro blaho Vaší páteře
Postele Carpe Diem pamatují i na zdraví naší páteře, a proto jí zajišťují maximální podporu. To je dáno promyšleným systémem taštičkových pružin. Svrchní pružiny se dokážou přizpůsobit našemu tělu a ulevit mu od bolesti zad. Díky tomu jsou postele Carpe Diem garantem zdravého spánku a nemohou si je vynachválit nejen ti, kdo mají problémy s páteří, ale také nastávající maminky, a dokonce i velmi nároční spánkoví gurmáni. 


Přírodní královna švédských postelí

Švédské postele jsou známé svou kvalitou a použitím výhradně přírodních materiálů. Vždyť přírodní materiály, jako je dřevo, recyklovatelné kovy, organická bavlna a latex Tatalay pyšnící se certifikátem Öko-Tex, patří mezi základní předpoklady zdravého spánku. Na postelích Carpe Diem nejenže si dopřejete zdravý spánek, ale také na nich můžete usínat s klidným svědomím, že myslíte i na přírodu. Důkazem splnění nejpřísnějších kritérií a špičkové kvality je pečeť Nordic Swan Eco-label. Náš tip: Jednoduše krásná postel z přírodních materiálů Koster od Carpe Diem, která se pyšní oceněním nejlepší švédská postel 2012.

cerna luxusni postel s ocelovym ramem 

Vyzkoušejte si ten komfort
Přijďte si vyzkoušet jedinečný komfort postelí z přírodních materiálů do showroomu Naty Naty na Senovážném náměstí v Praze, odkud si můžete objednat svou postel, anebo rovnou návrh celé ložnice. Vedle švédských postelí Carpe Diem zde blíže poznáte také postele Serta, na kterých sní svůj americký sen nejen Američané, ale lidé po celém světě. Potřebné kontakty najdete na stánkách dovozce luxusních postelí, exkluzivních matrací a příslušenství www.natynaty.cz. Přejeme Vám krásnou dobrou noc a ještě krásnější probuzení, po kterém se budete cítit dokonale odpočatí a plní energie!

Naty Naty logo

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze