Úvod

Prohřejte se v českých saunách

Když spojíte finskou saunu, zlaté české ruce a 14 let zkušeností, dostanete českého výrobce SaunaSystem a jeho špičkové sauny. Vyberte si tu svou!


Milujete saunování a chcete si ho dopřát i doma? Nic vám nebrání. Na trhu je domácích saun nepřeberné množství.

Většina se jich ale vyrábí tisíce kilometrů daleko z nekvalitních materiálů a přijde vám domů v krabici. Vy si ji musíte sestavit a při saunování se nemůžete zbavit dojmu, že to jaksi není ono.

Český výrobce SaunaSystem vám ale už za 2 dny vyrobí saunu na klíč z kvalitního hemlocku, cedru nebo vrby abachi, kterou následně profesionálně namontuje u vás doma.

saunova kabina Future

Když vydržíte o pár dní déle, vyrobí vám i atypickou saunu do podkroví nebo vestavěnou kabinu. V posledních letech této možnosti využívá stále více zákazníků a během pár dní mají svou dokonalou saunu doma.

Sauna není jenom finská
Stálicí v oblasti saunování jsou finské sauny, které SaunaSystem vyrábí v různé velikosti, materiálu i vybavení. Můžete si vybrat ze základní Economy, větší Native, Grand s barevným LED osvětlením nebo Modus s exkluzivní výbavou.

Sauna Avalon je vyrobena z lipoveho dreva

Pro náročné tu jsou ještě modely Modern s obkladem z cedrových kazet, Avalon z lipového dřeva a Future s ergonomicky tvarovanými opěrkami zad.

Kromě parních saun vyrábí SaunaSystem i infrasauny. Ty využívají kvalitní infračervené zářiče Philips Vitae, které šetří energii a mají prokazatelně léčivé účinky. Vybrat si můžete ze základní infrasauny ISV nebo Grand Vitae s prosklenými stěnami.

kombinovana sauna Modern

Šalamounské řešení
Pokud nevíte, jestli chcete finskou saunu nebo infrakabinu, můžete mít jednoduše oboje. Kombinované sauny umožňují relaxaci po práci v parní sauně a uvolnění svalů po cvičení pod léčivými infračervenými paprsky.

Vybrat si můžete ze tří typizovaných provedení. Bude to základní Native, Grand s barevým LED osvětlením nebo luxusní Modus?
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze