Rekonstrukce domu krok za krokem

Rekonstrukce koupelny: Sanitární keramika

Další díl naší rekonstrukce se opět odehrává v koupelně. Poté, co jsme provedli instalaci elektrického podlahového topení, přišla na řadu sanitární keramika.


Sanita - základ koupelny
Sanitární keramika představuje základní vybavení každé koupelny. Volba vhodných výrobků zvyšuje náš uživatelský komfort a jejich design společně s obklady dotváří vzhled celého interiéru. Při výběru sanitární keramiky jsme se drželi značky Jika, se kterou máme dobré zkušenosti z rekonstrukce bytu, kterou jsme dělali před několika lety a výrobky této značky byly opravdu skvělé. Pyšní se příjemným nadčasovým vzhledem, jsou moderní a cenově dostupné. Spokojeni jsme byli také s přístupem firmy a úrovní služeb.

Vybrali jsme vanu CUBITO

Vana Cubito je vyrobena z kvalitního 100% akrylátu, což zajišťuje její stálobarevnost a velice snadnou údržbu. Vanu lze využít jako zápustnou nebo ji kombinovat s panely, které se objednávají zvlášť.

Vana Cubito

Umyvadlo stejné série – CUBITO

Na první pohled překvapí svou jednoduchostí, ale v interiéru pak působí velice hezky.
Umyvadlo Cubito
Náš tip: jedním ze základním principů v interiéru je opakování. Sáhněte tedy vždy po výrobcích ze stejné série..

WC nemůže samozřejmě chybět…
Závěsný klozet Compact ze série Tigo s hlubokým splachováním má délku pouhých 49 cm. Funkce TOTAL CLEAN u něj zajišťuje lepší oplach prostřednictvím systému splachovacích kanálků, které jsou umístěny po celém obvodu klozetové mísy.
Závěsný klozet
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze