Úvod

Sedací soupravy, konferenční stolky, krby a další dárky pro Váš domov

Také máte pod stromečkem rádi praktické dárky, které opravdu využijete? Designové sedací soupravy, konferenční stolky, krby a bio krby, hodiny a další dárky, které zvelebí Váš domov, Vám budou dělat radost každý den.



Oblíbené sedací soupravy Böhm
Sedací soupravy značky Böhm se těší velké oblibě. Jsou pohodlné, funkční, variabilní a nabízejí možnost výběru z mnoha provedení. Určitě oceníte jejich moderní design. Největší výběr sedacích souprav značky Böhm, ale i dalšího interiérového vybavení, najdete v centru interiérového designu Exit 112.

Akční modely sedacích souprav

Pokud využijete některé z pravidelných měsíčních akcí, můžete získat krásnou sedací soupravu se zajímavou slevou a k tomu další výhody. V měsíci listopadu se akce vztahuje na sedací soupravu Ancona, v prosinci na Vás čeká model Eva.

 

Komfortní a stylové posezení
Neodmyslitelnou součástí pohodlného posezení v obývacím pokoji jsou konferenční stolky. Italské a české designové stolky stylově doplní především moderní interiér. V kombinaci se sedací soupravou, krbem a dalšími interiérovými doplňky nabízenými na EXITu 112 tak vytvoří příjemné prostředí pro setkání s přáteli i relaxaci.

                           

Krby pro skutečné kouzlo domova

Je pravdou, že skutečné kouzlo dodá domovu až krb. To v centru Exit 112 dobře vědí, a proto zde na Vás nově čekají designové krby, krbová kamna a moderní krby na biolíh. Pokud chcete interiér svého obývacího pokoje či jídelny dovést k dokonalosti, zavěste nad krb krásné designové hodiny vyrobené a dodané přímo na míru.

 

Předvánoční nákupy neuspěchejte

Také Vás, milé dámy, ale především pánové, dokáže předvánoční nakupování pěkně unavit? Pak jistě oceníte, že v centru interiérového designu Exit 112 najdete komfortní zázemí stylové kavárny, která je oblíbeným místem k odpočinku i příjemným setkáním.

Vyberte si z lákavého menu

Ochutnejte lahůdky z lákavého menu, jako jsou dorty a zákusky, domácí buchty, anebo panini a lahodné sendviče, a v klidu si nad šálkem dobré kávy, lahodného čaje nebo ovocných nápojů, rozmyslete, která sedací souprava je ta pravá pro Váš domov, a které další vybavení nebo doplňky budou Vašemu interiéru nejvíce slušet.


www.exit112.cz


Kam dál?

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze