Úvod

Sklenice s nápadem, které zaujmou na pohled

Každý z nás jsme si jistě někdy na něco připíjeli. Ruce se sklenkou dobrého pití zdviháme vzhůru na oslavách narozenin, připíjíme si na jmeninách, oslavujeme příchod nového roku, gratulujeme novomanželům na svatbách… Je tolik příležitostí, při kterých do ruky uchopíme pečlivě zpracovaný kousek skla a dodáme tak každé události na výjimečnosti.


Když už přípitek, tak ve velkém stylu. Proč se spoléhat na obyčejné a nudné sklenice - ať už na bílé či červené víno, šampaňské nebo destiláty - když i sklo může mít nápad a šmrnc? Proč se spokojit s málem, když každou oslavu mohou ozdobit originální a na pohled zajímavé sklenice? Chtějte pro sebe něco víc a nechte slavnostní tabuli vyniknout s pomocí nádherně tvarovaným skleněným nádobím, které se stane jeho největší perlou!

Objevte kouzlo detailů

Většina lidí má doma sklenice na víno - pěkně baňaté na to červené, menší na bílé a štíhlé vysoké flétny na šampaňské. A co vy? Máte nějaké? Pak si jednu sklenici vezměte do ruky, pořádně si ji prohlédněte a upřímně odpovězte sami sobě: je tato sklenice něčím zvláštní? Má na sobě něco výjimečného? Nebo je to jen strojově vytvarovaný kus skla, který sice svědomitě dostává svému účelu, ale jinak není ničím zajímavý?

Barevne sklenice Crystalex z kolekce FLORAL
TIP na dárek: překrásné barvy na sklenicích z kolekce FLORAL překvapí všechny oslavence.

Vidíte to, a takové sklenice má doma většina z nás. Nudné, obyčejné, nenápadné, neoriginální. Zkrátka nic moc. Ale můžeme to změnit, pěkně společně a klidně hned teď! Objevte kouzlo detailů, na které sází i tradiční výrobce skla, firma Crystalex. Jeho cílem je nabídnout vám kvalitní skleněné produkty, které mají šmrnc, jsou jiné, vynikají svým nápadem i jedinečností. K výrobě je používáno vysoce kvalitní křišťálové sklo zvané Crystalin, jehož předností je nejen mechanická odolnost, ale i vysoká průzračnost.

Kristalove sklenice Crystalex z kolekce SOPHIA
V jednoduchosti je krása, přesvědčí vás o tom skleničky SOPHIA.

Sklenice, které si vás získají
Sklenice z eshopu Crystalex si vás okamžitě získají. Třeba už jen tím, že jsou úplně jiné, než na co jste zvyklí. Najdete zde celou řadu zajímavých produktů, které vás donutí na chvilku zastavit a věnovat pozornost i těm nejmenším detailům. Protože právě v těch se skrývá krása. Sklenice se pyšní nejrůznějším zdobením a dekorem - výběr tak můžete přizpůsobit i konkrétní události, například svatbě, oslavě dne zamilovaných a podobně.
Eshop samozřejmě nabízí i čisté sklenice bez jakékoli dekorace, kterým dají přednost ti, jež preferují čistý minimalistický styl. I tyto sklenice jsou ale zvláštní svým tvarem, který je navržený tak, aby vám při pití daných nápojů poskytly ten nejvyšší požitek. Prohlédněte si nejnovější produkty, které jsou v eshopu k dostání.

Elegantni sklenice Crystalex z kolekce EMMA
I vyznavači klasičtějších tvarů si přijdou na své. Kolekce EMMA dodá nápojům jiskru.


Ozdoba domácnosti i vkusný dárek
Skleněnými výrobky z eshopu Crystalex můžete udělat radost sami sobě, nebo někomu blízkému. Set zdobených sklenic je vhodným dárkem novomanželů, v domácnosti se jistě neztratí. Chcete-li novým kouskem zpestřit vaše bydlení, vyberte si mezi dekoračními předměty například vázu s valentýnským dekorem. Nebo si udělejte legraci z vašich přátel a darujte jim sklenice Crazy, které jsou navrženy tak, že nejdou převrhnout. Nápadů je zde tolik - určitě najdete to pravé!

 
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze