Úvod

Bezpečné a moderní bydlení pro Vaše děti

Chcete svým dětem vytvořit krásný, moderní a bezpečný pokojíček, který jim bude každý závidět? S našimi tipy to hravě zvládnete!


Vkusný nábytek pro děti 
Nezávisle na velikosti našeho domu či bytu si chceme svým dětem vytvořit co nejkrásnější prostředí, kde si budou spokojeně hrát, učit se, i odpočívat. Abychom Vám se zařizováním interiéru dětského pokoje trochu pomohli, zapátrali jsme, kde mají velký výběr vkusného moderního nábytku pro děti. Naše zvědavost nás zavedla až na webové stránky e-shopu www.detsky-nabytek-clemance.com. který nabízí kompletní vybavení dětských pokojů:
postýlky, přebalovací pulty, komody, skříně, ale i řadu doplňků (např. povlečení či moskytiéry) od výrobců, jejichž jména jsou zárukou pěkného designu, kvalitního zpracování a bezpečí pro Vaše děti, jako je například Pali, nebo Geuther. Můžete si zde vybrat buď již hotový pokojíček, anebo si jej sami sestavit z jednotlivých dílů, které se Vám líbí.

      

Od miminka po školáka 
V obchodě pořídíte stylový nábytek, který se výborně hodí menší i větší děti. Přenastavitelné postele z řady pokojíčků Number-one a Samba poslouží dětem od narození až do ukončení prvního stupně základní školy. Jakmile dítě trochu povyroste, tak z jeho miminkovské postýlky snadno vykouzlíte postel pro malého školáka. Pokud jste romanticky založení, jistě Vás nadchne některá z dřevěných postýlek ve starodávném stylu. Velmi zajímavá je rovněž dětská postýlka Renee z masivního dřeva v barvě ořechu, jejíž bočnici lze odstranit, a získat tak neobyčejně stylovou sedačku. Jestliže preferujete rafinovaný moderní nábytek, pokojík Messina si Vás získá svým jednoduchým a precizním provedením. Pokud chcete dětské království naplnit příjemnými optimistickými barvami, pořiďte dětem některý z pokojíčků Number-one. 
Náš tip
: milovníkům pastelových barev si jistě bude líbit zajímavě řešený pokojíček G-BLOCK v kombinaci něžných pastelových odstínů a přírodní břízy. Pokojíček G-BLOCK je novinkou výrobce Geuther. Mile Vás překvapí svou cenou.

 

Když zapadne sluníčko
Když zapadne sluníčko, krása pokojíčku vynikne v záři lustrů, lampiček a dalších druhů osvětlení. Nevšední osvětlovací prvky německé firmy Niermann se stanou milou ozdobou dětského pokojíčku také ve dne. Dívčí pokojíček můžete zkrášlit originálním závěsným lustrem Princezna nebo Rošťanda. Malému školákovi uděláte radost netradičním tříbodovým světlem v podobě lebky. Dobrou volbou pro děti, které se bojí usínat potmě, je multifunkční stropní osvětlení v podobě mraku. Popotažením provázku lze měnit intenzitu osvětlení. Nás zaujala především jeho funkce noční režim, která umožňuje rozsvítit pouze bodová světýlka. Můžete si vybrat z několika barevných provedení. Pokud se nespokojíte jen tak s obyčejným mrakem, namontujte na strop mrak ve společnosti hvězd a měsíce. Nebo že byste strop dětského pokoje ozdobili pirátskou lodí?


Za stěnami pokojíčku
Sortiment e-shopu www.detsky-nabytek-clemance.com se neomezuje pouze na vybavení dětského pokojíčku. Vedle přebalovacích pultů, postýlek, či postelí, zde můžete dětem pořídit také elegantní jídelní židličky, šikovné skládací vaničky, různé zábrany, ohrádky a mnoho dalšího! Přesvědčte se sami! U Clemance najdete pouze bezpečné a zdravotně nezávadné výrobky. Doprava je zdarma. Užijte si zařizování interiéru pro nejmenší!

www.detsky-nabytek-clemance.com


Kam dál ?

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze