Úvod

Trendem moderního bydlení je atraktivní nábytek!

Trendem moderního bydlení je atraktivní nábytek! Že takový nemáte? Nejvyšší čas to napravit! Nechte se inspirovat našimi nábytkovými tipy a zvelebte své bydlení v líbivém moderním stylu od podkroví až po přízemí!


Ať žijí italské sestavy!
Hitem moderního bydlení jsou nábytkové sestavy. Atraktivní programy v italském designu sluší nejen obývacím pokojům, kde patří mezi nejoblíbenější součásti vybavení, ale také ložnicím, ať už určeným pro dospělé, nebo pro děti.

loznice podle italskych mistru
Náš tip:
Ložnicový program v trojbarevném provedení: bílý lak a vysoký lesk v kombinaci s dubem.

Stolování s noblesou
Chcete si u svého jídelního stolu připadat jako v luxusní restauraci? Elegantní jídelní sestava složená z židlí NASSAU a jídelního stolu KENT se o to postará. Tato ušlechtilá kombinace kovu a imitace kůže zajistí příjemné prostředí i dostatečný komfort. Zbytek už je v rukách domácího šéfkuchaře.

designovy kuchynsky stul a zidle

Posezení nebo poležení?
Patříte mezi páry, kdy jeden z Vás u televize spí, zatímco druhý vsedě sleduje rozkoukaný film? Pořiďte si pohovku, která zajistí každému komfortní odpočinek dle jeho gusta.

variabilne rozkladaci sedacka Campus
Rozkládací pohovka CAMPUS totiž umožňuje separátní rozložení.

moderni sedaci souprava FLOOR
Možnost posezení či poležení pro více početnou rodinu nebo větší společnost nabízí sympatická moderní sedací souprava FLOOR

Stolek nestolek
Hledáte do svého obývacího pokoje zajímavý konferenční stolek, který však nebude působit rušivě? Průhledný konferenční stůl ANNA z čirého skla svým originálním, leč neutrálním vzhledem, připomínajícím pohádku o oblečené neoblečené chytré Horákyni vkusně doplní každý interiér. Při manipulaci oceníte čtyři praktická kolečka.

skleneny konferencni stolek ANNA

Přátelské přivítání
Milé přivítání Vás může doma čekat, i když tu nebude žádný z členů rodiny. Pokud si zařídíte předsíň v přívětivém designu přírodního dřeva. Náš tip: Variabilní a velmi praktický předsíňový program pyšnící se nádherným vzhledem kořenového buku.

predsinova sestava NATURE PLUS

Také Vás naše tipy zaujaly a zajímalo by Vás, kde atraktivní nábytek pro celé Vaše bydlení nakoupíte? Obývací stěny, ložnicové a jídelní programy, předsíně a pohovky, dětské i studentské pokoje? Přeci v internetovém obchodě www.atraktivni-nabytek.cz. Anebo můžete navštívit nábytkovou prodejnu v Plzni.

Příjemný nákup a hodně radosti ze zařizování!
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze