Úvod

Úsporným splachováním WC ušetříte až polovinu nákladů

Pokud máte doma WC s klasickou nadomítkovou nádržkou, zbystřete. Se starými 9-litrovými WC nádržkami, které najdeme v řadě domácností, spotřebuje jeden člověk za den až 45 litrů vody, tedy skoro polovinu celkové průměrné denní spotřeby vody na osobu. Není proto divu, že se začaly v dnešní době již běžně používat předstěnové systémy s ovládacími tlačítky splachování pro dvě množství (klasické nastavení na ventilu v nádržce je 3 a 6 litrů) nebo systémem splachování start/stop, které umožní tento objem snížit až o 30-50%.


U ergonomicky tvarované WC mísy Rimfree rozdělovač posiluje proud vody a umožňuje perfektní opláchnutí mísy i při spláchnutí jen 2 litry vody pro malé spláchnutí a 4 litry pro velké. Díky možnosti splachování 4/2 l může výrazně ušetřit každá domácnost. Průměrná čtyřčlenná rodina ušetří až 420 litrů vody týdně, tedy neuvěřitelných 21 840 litrů ročně.

ekonomicke splachovani toalety
Ergonomicky tvarovaná WC mísa díky patentovanému rozdělovači posiluje proud vody a umožňuje perfektní opláchnutí mísy i při spláchnutí jen 2 litry vody.
 
Vyberte si své tlačítko pro splachování malým nebo velkým množstvím vody

Ovládacích tlačítek splachování existuje několik variant a společnost Geberit nabízí inovativní funkce, vysoce kvalitní technická řešení a široký výběr designů. Tlačítko Geberit Sigma40 umí odsávat zápach, tlačítko Sigma60 je dokonale zalícované s povrchem stěny, elegantní Sigma70 vypadá jako by se vznášela a Sigma80 splachuje bezdotykově s barvou podsvícení, jaké si zvolíte.

ovladani splachovani Geberit Sigma40
Ovládací tlačítko splachování Geberit Sigma40 s jednotkou pro odsávání zápachu.

ovladani splachovani Geberit Sigma60
Ovládací tlačítko splachování Geberit Sigma60 – zalícované s povrchem.

bezdotykove ovladani Geberit Sigma80
Bezdotyková Sigma80 umožňuje zvolit si barvu podsvícení podle momentální nálady.

Více informací na www.geberit.cz/tlacitka.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze