Moderní kuchyně

V nové kuchyni je radost vařit

Přestalo Vás bavit vaření? Pokud připravujete pokrmy ve vzhledově nepřitažlivé, omšelé a technologicky zastaralé kuchyni, která je navíc malá, vůbec se Vám nedivíme. Co s tím? Jsou dvě možnosti. Buď přestat vařit, nebo se pustit do rekonstrukce kuchyně.


Nová kuchyně bez starostí
První z variant Vám doma nejspíš neprojde. Druhá zase přináší spoustu práce, starostí, výdajů a také riziko, že akce rekonstrukce ve finále nedopadne dobře. Pokud se však obrátíte na prověřenou firmu, která je v tomto oboru zkušeným specialistou, můžete už zanedlouho spokojeně vařit v novém.

nova kuchyn v dekoru tresen a vanilka

A v případě, že se svým snem o nové kuchyni svěříte týmu řemeslníků Remi Art Erbes, který pro své zákazníky zajišťuje komplexní služby, tedy nejen samotnou realizaci, ale také poradenství, návrh dispozičního i designového řešení, případně i stavební povolení, nákup materiálu, vybavení a následný úklid včetně odvozu suti, budete mít novou kuchyni bez starostí. Jedinou Vaší starostí bude, stáhnout si na internetu nějaké zajímavé video recepty, nebo si pořídit novou kuchařku, až se pak s chutí pustíte do kulinářských experimentů.

nova koupelna v netradicni cernobile kombinaci

Když už, tak už!
Pokud se pouštíte do rekonstrukce kuchyně v panelákovém bytě, stojí za úvahu rovnou provést kompletní rekonstrukci celého bytového jádra, abyste mohli nejen vařit v novém, ale také se sprchovat, koupat, prát a dopřát si více komfortu při všech ostatních činnostech, které jsou s koupelnou spojené. I rekonstrukce koupelen a WC patří do pestrého portfolia služeb tohoto týmu. Rozvody, obklady, dlažba, sanitární keramika, nic z toho Vám nemusí dělat vrásky na čele. Teď je jen na Vás rozhodnout, jaké sanitární příslušenství a jakou barvu obkladů zvolíte. S tím Vám však v Remi Art Erbes také ochotně poradí.

nova toaleta po rekonstrukci bytoveho jadra

Můžete se spolehnout
Ať už jste se rozhodli pro modernizaci srdce svého domova, nebo celého bytového jádra, pro kompletní přestavbu, či pro pouhé zvelebení místností, v případě využití služeb Remi Art Erbes, kde dobře vědí, že nezáleží jen na rychlosti, nýbrž především na kvalitě, se můžete spolehnout na profesionální provedení ve spojení s příznivou cenou.

logo remi art
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze