Úvod

Vyhrajte materiál na zateplení svého domu za 20 000 Kč

Stále rostoucí náklady na vytápění a zvyšující se ceny energií vybízí majitele domů k jejich zateplení. Na stránkách www.spickovezatepleni.cz získáte komplexní přehled nejen o zateplovacích systémech, ale můžete také vyhrát materiál na zateplení v hodnotě 20 000 Kč.


Neutrácejte zbytečně a nechte si poradit
Stránky provozuje jeden z největších dodavatelů zateplovacích systémů, omítkových a maltových směsí a dalších stavebních hmot LB Cemix, s.r.o. Snadno a rychle na nich naleznete informace o vhodném zateplovacím systému pro váš dům. Abyste nemuseli ztrácet čas hledáním vhodné stavební firmy, stačí vyplnit kontaktní formulář a společnost LB Cemix vám zprostředkuje kontakt se stavební firmou z vašeho regionu. Zdarma vám doporučí vhodný zateplovací systém a připraví nabídku na míru vašemu domu i možnostem.



Nechte si připravit nabídku a získejte materiál na zateplení domu za 20 000 Kč
Všichni, kteří na www.spickovezatepleni.cz vyplní své kontaktní údaje a odešlou tak dotaz k zateplení svého domu se také automaticky zařadí do slosování, z něhož v listopadu vzejdou
3 vítězové. Ti získají materiál na zateplení svého domu dle vlastního výběru.



Výhry v soutěži o zateplení domu:
3 x materiál na zateplení domu dle vlastního výběru za 20 000 Kč!


Více než 400 barevných variant fasád

Na webu www.spickovezatepleni.cz naleznete kromě přehledu zateplovacích materiálů Cemix také schémata s vizualizací správně provedeného zateplení, referenční projekty, odpovědi na nejčastější otázky nebo přehled více než 400 dodávaných barevných odstínů fasád.



Zájemci o zateplení byli dříve zvyklí jít přímo do stavebnin nebo ke stavební firmě, kde jim mnohdy nejsou schopni poskytnout požadované informace. Místo toho pak často odchází s materiálem, který pro jejich projekt nemusí být tím nejvhodnějším a nejvýhodnějším. Na webu www.spickovezatepleni.cz se všem návštěvníkům při vyplnění kontaktního formuláře ozve přímo odborník ze stavební firmy, který vám kvalifikovaně dokáže poradit s výběrem toho nejvhodnějšího zateplovacího systému.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze