Úvod

Vytápění, které interiérům sluší

Chcete si užívat teplo domova v krásném prostředí, jehož vzhled nic neruší? Otopná tělesa, která Vám nyní představíme, nás zaujala nejen svým elegantním designem a minimálními rozměry, ale i celou řadou dalších předností - mezi nimi neobyčejně vysokou účinností.


Konec kompromisů
Zatímco dříve neměli majitelé domů při volbě otopných těles příliš na výběr a zajištění tepelné pohody v interiéru se neobešlo bez instalace nevzhledných objemných radiátorů, dnes už dávno neplatí, že by teplo domova muselo být nutně na úkor jeho vzhledu. Nové technologie daly vzniknout otopným tělesům, která při minimálních rozměrech dokážou zajistit účinné vytápění objektů. Přední evropský výrobce vysoce kvalitních a energeticky úsporných výrobků pro vytápění, chlazení a ventilaci s výrobou v České republice nabízí designová otopná tělesa, která svým zpracováním jak po technologické, tak i estetické stránce obohatí vzhled každého interiéru. Zákazníci si mohou vybrat z široké nabídky různých typů, diskrétními radiátory počínaje a vzhledově zajímavými doplňky konče.

topne teleso freedom

Pro nízké teploty vody
Extrémně kompaktním designem se může pochlubit těleso Freedom, které díky vysoké účinnosti rovněž přináší výhodu v podobě úspor nákladů na energii. I přes své malé rozměry je ve srovnání s běžnými otopnými tělesy mnohem účinnější.
otopna telesa Freedom

Těleso Freedom je kompatibilní s tepelnými čerpadly i ostatními tepelnými technologiemi a to i při extrémně nízkých teplotách vody a lze ho využít i k chlazení – hodí se pro kondenzační a nekondenzační chlazení studenou vodou (součástí standardu všech těles je sběrná vada kondenzátu). Instalací stojanového modelu Freedom s ekologickou Jaga hybridní technologií zároveň získáte zajímavý designový prvek, který se stane chloubou Vašeho interiéru.

topne teleso Clima Canal

Je libo topit, chladit i větrat?
Stačí jedno těleso! Funkci topení, chlazení i ventilace v sobě spojuje vzhledově nenápadný výměník tepla Low-H2O a spolu s mimořádně tichými tepelnými aktivátory dokážou zajistit skvělý výkon při minimálních rozměrech (nejnižší hlučnost jen 19 dB (A) – např. běžné nové PC či laptop má 35 i více decibelů). Pokud chcete ultra rychle zatopit, nebo ochladit vzduch, můžete využít režimu Boost. Nejnovější EC motory (nejen pro tělesa Clima Canal) garantují extrémně nízkou spotřebu (max. 6 W na motor).
slozeni telesa Clima Canal

Motory pracují s bezpečným napětím 24 V DC, tedy dojde li k náhodnému kontaktu otopného tělesa s vodou, nehrozí uživateli žádné nebezpečí. Další výhodou je možnost napojení na systémy domácí automatizace a řízení například analogovým signálem 0-10 V DC.

topne teleso Micro Canal

Malý, ale výkonný!
Obdivuhodný výkon při ještě menších rozměrech (6 cm na výšku a 13 cm na šířku) přináší nejnovější podlahové řešení Jaga – těleso Micro Canal.

topne teleso Micro Canal

Malý, ale výkonný výměník tepla Low-H2O doplněný dynamickými, ale takřka neslyšnými aktivátory (metrová délka = 21 dB (A)), boří všechny teplotní rekordy! Těleso lze navíc poskládat do neomezené délky, aniž byste rozpoznali napojení. Těleso Micro Canal stylově dotvoří každý interiér a dává tak designérům, architektům nebo inženýrům maximální svobodu při realizaci projektů.
Nejnovější EC motory tělesa Micro Canal přinášejí výhodu nižší spotřeby, a to až o polovinu. Stejně jako u tělesa Clima Canal je elektrické připojení na 24 V DC.

Více o mimořádně účinném a úsporném vytápění, které interiérům sluší, najdete na stránkách výrobce www.jagacz.com.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze