Úvod

Zábavní elektronika udělá rodině pod stromečkem vždy radost! Starosti přenechejte odborníkům.

Rádi byste pod stromečkem potěšili své blízké novým DVD či Blu-Ray přehrávačem, tabletem, nebo třeba Play Station konzolí, ale máte obavu, abyste vybrali správně? Pokud nechcete riskovat, že hned po svátcích poběžíte do obchodu kvůli výměně, pošlete Ježíška tam, kde mu zaručeně pomohou správně vybrat.


Elektroniky se nebojte.
Elektronické „hračky“ většinou udělají pod stromečkem mnohem více radosti než svetr s jelenem a ponožky. Jenže pořízení zábavní elektroniky není vždy snadné. Většinu přístrojů totiž nestačí jen tak jednoduše zapojit do zásuvky, jako tomu bylo dříve. Zejména dámy, které chtějí překvapit své partnery nebo děti novou hračkou technického ražení, si často neví rady jaké přístroje vybrat a jak je vhodně zkombinovat, umístit a nainstalovat. Ostatně s instalací sestav přístrojů mohou mít problém i zruční kutilové, kteří technice rozumějí. Myslíte že je škoda zůstávat kvůli strachu ze zábavní elektroniky u měkkých dárků? Pak máte dvě možnosti - buď to risknete, nebo vyrazíte na nákupy do specializovaného obchodu, kde Vám nejen poradí s volbou vhodných přístrojů, ale také nabídnou další služby s jejich pořízením spojené.


stropni reproduktory

Technická podpora od A do Z

Kompletní nabídku těchto služeb Vám nabízí personál specializovaných prodejen ELVIA-PRO. Odborně vyškolení prodejci poradí s výběrem správné sestavy přímo pro Vás, nabídnou řešení pro umístění plochých televizorů (držáky na stěnu, pod strop, případně i TV motorové výtahy) nebo doporučí vhodné doplňky a příslušenství. Montážní tým poté v případě Vašeho zájmu provede instalaci a nastavení celé sestavy u vás doma. A protože mezi základní předpoklady fungování většiny moderních přístrojů patří kvalitní signál, nabízí ELVIA-PRO rovněž instalaci TV nebo satelitní antény či zprostředkování služeb satelitní televize Skylink. Individuální přístup a ochota přizpůsobit se časovým možnostem zákazníka je naprostou samozřejmostí.

stropni zapustene reproduktory

Jak vidíte, pořízení elektronických dárků v síti prodejen ELVIA-PRO se rozhodně bát nemusíte.
Na prodejce se samozřejmě můžete obrátit i během používání zakoupené elektroniky, při rozšiřování sestavy o další komponenty (třeba příští Vánoce), anebo při vzniku jiných technických otázek se kterými si nebudete vědět rady. Odborníci z prodejní sítě ELVIA-PRO jsou Vám stále k službám.
A ještě jedna důležitá věc na závěr, nabízejí také vlastní dopravu eliminující riziko poškození zakoupených přístrojů.

zapojeni televizoru

Takže milí přátelé,
zapomeňte na ponožky, nalistujte stránky www.elviapro.cz a začněte vybírat, případně rovnou přijďte do některé z prodejen společnosti ELVIA-PRO. Štědrý den se blíží.
Přejeme celé Vaší rodině nejen veselé, ale i zábavně elektronické Vánoce!
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze