Úvod

Zdravé spaní pro celou rodinu

Čisté svědomí, dobře vyvětraná místnost a kvalitní postel jsou základní pilíře zdravého spánku. Je Vaše svědomí čisté jako lilie a přesto se Vám špatně spí? Otevřete si okno a začněte s námi vybírat kvalitnější lůžko!


Jak si kdo ustele, tak si lehne
Již staré dobré přísloví říká, že pokud si ustelete na pořádné posteli, pohodlně si lehnete, a výborně se vyspíte. Nevíte jakou postel zvolit? Nechte se inspirovat našimi tipy. Začínáme dřevem, protože se jedná o jedinečný přírodní materiál, který v sobě spojuje výhody pěkného vzhledu, odolnosti i dlouhé životnosti, a navíc příznivě ovlivňuje lidské zdraví.

postel Orson

Masivní postel s čelem
Dřevěná postel Orson z masivu borovice o síle 26 mm toho vydrží opravdu hodně. Její pevnost a stabilitu umocňuje středová výztužová deska společně s tzv. pátou nohou. A protože je tato krásná postel vybavena čelem, můžete se o ni pohodlně opřít, ať už při četbě, nebo během snídaně. Kromě přírodního borovicového vzhledu máte na výběr ze tří dalších odstínů, a to dub, olše a ořech. Ke své posteli si můžete objednat také noční stolek a komodu. Jestliže kompletně zařizujete novou ložnici, doporučujeme zvolit některou z ložnicových sestav.

Oblíbené ložnicové sestavy
Jednotný design a ve srovnání s pořizováním každého kousku zvlášť výrazně příznivější cena – to jsou hlavní důvody, proč se ložnicové sestavy těší nekonečné oblibě. Ano, pravda, pořídit si kompletně novou ložnici z masivu je finančně náročnější, ale výsledek stojí za to.

Ložnice v přírodním vzhledu
Pokud toužíte po moderní ložnici v přírodním odstínu dřeva, a přitom hledáte cenově přijatelné řešení, sestava Marianna z materiálu lamino rozhodně stojí za úvahu. Manželská postel, šatní skříň, komoda, dva noční stolky, dva šuplíky a police si můžete vybrat v provedení buk nebo olše.

loznice Veria

Moderní bílo vínová sestava
Líbí se Vám bílý nábytek do ložnice? Nechte se okouzlit neotřelým spojením bílé s vínovou. Manželská postel s nočními stolky, 4dveřová šatní skříň se zrcadlem a praktická komoda z moderní sestavy ložnice Veria společně vytvoří neobyčejně krásnou a útulnou ložnici ve znamení moderní elegance. Materiál je opět vysoce kvalitní lamino.

Nezapomeňte na děti
Přestože děti problémy se spánkem nemívají tak často jako dospělí, neznamená to, že by si nezasloužily kvalitní lůžko. Naopak. Jejich páteř je ve vývinu, a proto je právě v jejich případě volba lůžka zvláště důležitá. Pokud máte hned dvě ratolesti a jen jeden pokojíček, jistě oceníte výhody dětské patrové postele.

postel Nelia
Náš tip: Patrová postel Nelia 3 z masivu borového dřeva nadchne Vaše děti nejen vysokým komfortem a zajímavým designem, ale také rafinovaně řešeným úložným prostorem ukrytým za výsuvnými dvířky spodní postele. Boční zábrany jsou zárukou bezpečnosti.

Myslete na své zdraví celé své rodiny a ustelte si na pořádné posteli. A pokud hledáte kvalitu za příznivou cenu, určitě navštivte stránky www.nabytek-nej.eu. Tady si určitě vyberete a zároveň se přesvědčíte, že zdravé spaní vůbec nemusí být drahé. Tak příjemný nákup a sladké sny!
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze