Úvod

Nábytek, který nikdy nevyhodíte!

Vzali jste letošní jarní gruntování opravdu z gruntu? Vyhodili jste při něm i starý nefunkční a poničený nábytek a nyní hledáte, čím jej nahradit? Přeci poctivým nábytkem z masivu! Poradíme Vám, kde najdete takový, který už nikdy nevyhodíte.


Dřevěný masiv se vrací
Dříve se k výrobě nábytku používal výhradně dřevěný masiv, tradiční odolný a krásný materiál, který vydržel sloužit svému účelu po celé generace. Poté, co rozmach průmyslové výroby společně s objevením levnějších alternativ načas odsunuly dřevěný masiv do pozadí, zaznamenává masivní nábytek v oblasti bydlení svůj věhlasný comeback. Hlavními důvody jsou ve srovnání s nábytkovými imitacemi dřeva výrazně delší životnost a jedinečný přírodní vzhled, kterým masivní nábytek dokáže neobyčejně zvelebit interiér, a naplnit jej útulnou atmosférou prosycenou vůní dřeva.

Nábytek z masivu

Nábytek mnoha tváří
Dřevěný nábytek není určen pouze do rustikálně pojatých místností, ale může mít nekonečně mnoho podob, a dotvořit tak libovolný zařizovací styl bydlení. Záleží na vkusu majitele domu či bytu, zda dá přednost orientálnímu, koloniálnímu, klasickému či minimalistickému vzhledu. Pokud nad volbou stylu váháte, není nic lepšího, než si pár kousků prohlédnout, abyste mohli posoudit, ve společnosti kterého druhu nábytku se cítíte nejlépe.

Dřevěný nábytek

Oblíbený a odolný teak

Rostoucí oblibě se v poslední době těší nábytek z exotických dřevin, zejména teakový nábytek. Společnost Jawa Nábytek, která patří mezi přední dovozce teakového nábytku z ostrova Jáva, se může pochlubit velice bohatým sortimentem. V její nabídce najdete jak kompletní vybavení ložnice, tedy nejen postele, ale i noční stolky a skříně, tak pracovní stoly, jídelní stoly, židle, komody, televizní stolky, zrcadla, kryty na topení, jednoduše vše, nač si jen vzpomenete, a to v různých stylech a designech. Vždy se však jedná nábytek vyrobený tradiční truhlářskou metodou. Spojení materiálové kvality a precizního řemeslného zpracování je zárukou nejvíce ceněných vlastností, tedy krásného vzhledu a dlouhé životnosti počítané na generace.

Teaková stolička

Dřevěná inspirace pro Vaše bydlení
Ať už tedy vybavujete jakoukoli místnost, jídelnou počínaje a pracovnou konče, spoustu dřevěné inspirace pro Vaše bydlení načerpáte právě na stránkách www.jawanabytek.cz. Nábytek je ale vždy dobré vidět na vlastní oči, což můžete na adrese Matoušova 6, Praha 5 – Anděl každý všední den od 10 do 19 hodin a v sobotu od 10 do 14 hodin.

jawa nábytek

Stylové bytové doplňky

Originální dekorace

Dřevěné sošky žen

Orientální dřevěná soška
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze