Úvod

Nové vinylové dílce iD Inspiration v imitaci betonu, koberců či dřeva

První dojem, jak lidé vnímají prostředí prodejen, restaurací a kanceláří, je ovlivněn designem. S novou kolekcí vinylových dílců iD Inspiration objevíte všechny nové barvy a formáty a budete tak moci vytvořit prostory, které podpoří image Vaší značky a pozitivně ovlivní spokojenost zákazníků.


Vinylové dílce iD Inspiration 55-70 nabízí atraktivní kolekci Effects a Woods. Celkově má kolekce 33 dekorů dokonale imitujících podobu betonu, koberců a dřeva. Dekory iD Inspiration 55-70 jsou nabízeny v lepeném provedení a dekory iD Inspiration Click v jedinečném Click systému (zámkový spoj).

iD Inspiration nabízí nekonečné množství kombinací díky velkému výběru formátů, designů a povrchů. Nová technologie této podlahové krytiny také vytváří přesnější řez a přirozenější zkosení hran. Produkt nabízí vysokou odolnost při každodenní zátěži, dokonce i v těch nejfrekventovanějších komerčních prostorech. Je ideálním řešením pro bytové i komerční prostory.

vinylova podlaha v kavarne

Výhody:
• minimální nebo žádná úprava podkladu
• nášlapná vrstva odolná vůči oděru a opotřebení
• plně přizpůsobitelná kolekce – formát, design, struktura povrchů a zkosení hran
• možná instalace na stávající podlahovou krytinu
• povrch je ošetřen povrchovou vrstvou Top Clean XPTM pro tvrdší povrch a snadnější údržbu

Vinylové dílce jsou nabízeny ve 4 formátech:
• 12,5 x 122 cm
• 25 x 50 cm
• 50 x 100 cm
• 100 x 100 cm

Kolekce iD Inspiration je určena pro všechny druhy zátěže v prodejnách, restauracích a kancelářích. Přispívá také ke zlepšení kvality vnitřního ovzduší díky nižším emisím VOC, které mají hodnoty pod měřitelnou úrovní, proto je vhodný pro alergiky a astmatiky. Pozitivně přispívá k životnímu ovzduší díky používání bezftalátové technologie založené na odlišných typech změkčovadel, které jsou například využívány při výrobě hraček, potravinových obalů nebo zdravotnických pomůcek. Unikátní povrchová úprava umožňuje snadnější údržbu, která snižuje spotřebu vody, energie a chemických prostředků.

technicke specifikace
rozmery vinylove podlahy

Více o produktu naleznete na webových stránkách společnosti V-PODLAHY www.vpodlahy.cz.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze