Úvod

Vánoční výzdoba inspirace

Že jste ještě neměli čas na vánoční výzdobu? Díky našim inspirativním tipům zvládnete vánočně naladit svůj domov během krátké chvilky. Chce to jen pořídit pár šikovných věciček.


Červená a bílá symbióza
Kombinace červené a bílé dodá interiéru příjemný adventní náboj. Skleněné ozdoby nenechají nikoho na pochybách, že Vánoce pomalu přicházejí. Zavěsit je můžete kamkoli, třeba nad jídelní stůl.

Vanocni ozdoby
Zabalte dárky do stříbrné nebo zlaté, tyto barvy jsou letos trendy

Zkrášlete svůj domov nevšední vánoční dekorací a luxusními bytovými doplňky, které vdechnou Vašemu domovu to pravé kouzlo Vánoc
Pokud patříte mezi romantické duše, jistě si nedokážete své zimní svátky bez vánoční dekorace ani představit a naše tipy Vás mile potěší.

adventní svícny

závěsná dekorace Star

A pozor, pro čtenáře portálu Utulnydum.cz máme příjemné překvapení. Když při svém nákupu zadáte speciální slevový kód „UTD10“, získáte na Váš nákup do 24. 12. 2013 slevu 10%.

speciální vánoční sleva

Šikovné umělé nápady
Také umělý věnec můžete zavěsit do libovolné místnosti. Jeho velkou výhodou ve srovnání s věncem ze živých větví je ta, že nemusíte věčně sbírat nebo luxovat jehličí. Nehledě na to, že ho máte každý rok po ruce. Stačí jen oprášit a ozdobit. Neméně praktické jsou umělé větvičky.

 



Zdroj foto: Fler.cz
Zdroj foto: Ikea.com



Další tipy:

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze